De cast van Fuller House Seizoen 5

Veronica Superguide logo
De cast van Fuller House Seizoen 5

Opnames Fuller House: Seizoen 5 in volle gang

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort moeten we helaas afscheid nemen van Fuller House. Maar we hebben gelukkig nog een hoop om naar uit te kijken!

Repetitie

Komend jaar gaat het laatste seizoen van Fuller House van start. En hoewel er nog geen exacte releasedatum is, is wel al duidelijk dat de opnames van het laatste hoofdstuk van de Netflix-serie momenteel in volle gang zijn. Verschillende castleden deelden de afgelopen dagen foto’s en video’s vanaf de set. Zo plaatste Andrea Barber, die al vanaf het eerste seizoen van Full House de rol van Kimmy speelt, een video van de eerste repetitiedag op YouTube!

Barbers collega’s konden natuurlijk niet achterblijven en deelde gezellige kiekjes vanaf de set op Instagram. Hier is Bob Saget (alias Danny Tanner) met de twee vrouwen met wie hij al sinds 1987 scherm deelt!

Natuurlijk zou het feest niet compleet zijn zonder Jodie Sweetin, ofwel Stephanie Tanner. Op Instagram poseert de Fuller House-actrice met het scenario van de laatste afleveringen.

Celstraf

Grote afwezige bij de familiereünie is natuurlijk Lori Loughlin, die jarenlang de rol van tante Becky speelde. Zij is uit de serie geschreven nadat ze het middelpunt vormde van een omkoopschandaal. De actrice zou samen met haar echtgenoot invloedrijke mensen hebben omgekocht om hun twee dochters op prestigieuze universiteiten te krijgen. Mochten zij schuldig worden bevonden, dan hangt hen een celstraf van veertig jaar boven het hoofd. Misschien zien we haar dus terug in het nieuwe seizoen van Orange is the New Black!

Lees verder