Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Een minder Fuller House: “Lori Loughlin gedumpt”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ouch, volgens TMZ keert Lori Loughlin niet meer terug in de Netflix-sitcom Fuller House. De actrice had een terugkerende gastrol, maar lijkt nu uit het vijfde seizoen geschrapt te zijn. Lori Loughlin speelde de rol van Rebecca Katsopolis. Dat deed ze natuurlijk eerder ook al in voorloper Full House.

In goed gezelschap

Lori Loughlin is verdachte in een groot omkoopschandaal. De actrice en haar man zouden bijna 500.000 euro betaald hebben om hun dochters op een goede universiteit te krijgen. Bij de aanmelding logen ze ook over de sportieve kwaliteiten van hun dochters. De hoop was om hen als atleten binnen te krijgen bij de universiteit. Inmiddels is Lori Loughlin weer op vrije voeten. Daar hing echter wel een prijskaartje van 900.000 dollar aan. Er zijn in totaal bijna vijftig ouders aangeklaagd in deze grootschalige fraudezaak. Onder hen ook Felicity Huffman, die je nog kunt kennen als Lynette Scavo uit Desperate Housewives

Een minder Fuller House: “Lori Loughlin gedumpt”

Aan de kant geschoven

Het is niet bevestigd dat het schrappen van Lori Loughlin haar rol in het vijfde en laatste seizoen van Fuller House in verband staat met het omkoopschandaal. De timing is echter natuurlijk wel verdacht. Zeker aangezien tv-zender Hallmark de actrice eerder deze week ook al aan de kant schoof. Mocht je behoefte hebben je kop nog even in het zand te steken en als vanouds te genieten van Rebecca Katsopolis, dan verwijzen we je graag naar Netflix. Daar kun je namelijk zowel Full House als Fuller House checken.

Lees verder