Without Remorse, Amazon Prime Video april 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Without Remorse, Amazon Prime Video april 2021

Nieuw op Amazon Prime Video in april 2021

|
|

Laatste update:

Amazon Prime Video houdt ons ook in april 2021 bezig met spannende titels. Zo komt de streamingdienst met Them, een serie over The Great Migration én een snoeiharde actiethriller met Michael B. Jordan in de hoofdrol. Ook komt Tenet op Prime Video in april!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

THEM

Bij het zien van de eerste beelden van THEM kun je je haast niet voorstellen dat je naar een horrorserie zit te kijken. Het begint zoetsappig met een verhuizing van een zwart gezin naar een witte wijk in Los Angeles, ergens in de jaren 50. Ze zijn in hun nopjes met de grootte van hun huis en de omgeving. Tot ze hun witte buren ontmoeten. Dan begint een heftige periode vol duistere krachten, bloederige situaties en kinderen die verdwijnen in kasten (waar Narnia bij verbleekt). Eén ding is duidelijk: van een 'warm welkom' van hun buren is geen sprake.

THEM verschijnt 9 april op Amazon Prime Video.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Films

Like a Boss

Naast alle 'harde' actiefilms, is er in april ook ruimte voor wat humor. En daar spelen de dames van Like A Boss prima op in. In deze komedie lijkt het beste vrienden Mia en Mel voor de wind te gaan met hun cosmeticabedrijf. Maar dat is slechts schijn. Ze zitten flink in de schulden en zijn geneigd in te gaan op het aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna. Alleen zet dat hun vriendschap flink onder druk. 

Like a Boss verschijnt 2 april op Amazon Prime Video.

The Rhythm Section

Voormalig Gossip Girl-actrice Blake Lively kruipt in de huid van Stephanie Patrick, een verslaafde vrouw wier familie is omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Als een journalist ontdekt dat de crash geen ongeluk was maar een brute moord, zet hij daarmee zijn eigen leven op het spel. Denk alleen maar niet dat Stephanie zich daardoor laat tegenhouden. Ze besluit zelfstandig een zoektocht te starten naar de waarheid. Of ze die ook gaat vinden, is een tweede.

The Rhythm Section verschijnt 5 april op Amazon Prime Video.

Tenet

We hebben er lang op moeten wachten, maar Christophers Nolans nieuwste film Tenet sloeg vorig jaar in als een bom! Mocht je 'm nog niet hebben gezien, dan heb je geluk. De film komt er namelijk snel aan. John David Washington speelt in deze slimme actiefilm The Protagonist. Gewapend met slechts één woord ('Tenet') moet hij de wereld zien te redden van de ondergang. En dat lukt door 'time inversion'. Klinkt lastig? We leggen het je hier uit.

Tenet verschijnt 7 april op Amazon Prime Video.

Man of Steel

Zin in een superheldenfilm? Dan zit je met Man of Steel helemaal goed. In deze film staat het leven van Superman plots op zijn kop als zijn planeet Krypton wordt vernietigd. Hij moet het zien te redden bij een echtpaar dat zich over hem ontfermt. En als dat al niet genoeg stress oplevert, komt hij erachter dat hij superkrachten heeft. Dat is maar goed ook, want de machtswellustige generaal Zod staat op het punt de aarde te bezoeken, en hij komt niet voor Disney World. Superman weet direct wat hem te doen staat! 

Man of Steel verschijnt 19 april op Amazon Prime Video.

Without Remorse

Over Superman gesproken... of hij nu wel of niet binnenkort in het rood/blauwepak kruipt, eerst moet Michael B. Jordan zich nog bewijzen als Tom Clancy-held John Kelly (ook bekend als John Clark). En dat is duidelijk geen piece of cake! Als ze zijn zwangere vrouw vermoorden, maakt hij zich klaar voor een bittere strijd. Hij bundelt zijn krachten met mede-SEAL Karen Greer en de schimmige CIA-agent Robert Ritter. Wat hij alleen nog niet weet, is dat dit bondje onbewust een geheim complot blootlegt dat een oorlog tussen de VS en Rusland veroorzaakt.

Tom Clancy's Without Remorse verschijnt 30 april op Amazon Prime Video.

Dit verschijnt ook op Amazon Prime Video in april

1 april

Bloodline

Herec

History of Czechoslovakia

If You Give a Mouse a Cookie

LOL - Chi ride è fuori

LOL: Last One Laughing Germany

Low and Peachy

Murder in Polná

Pokémon

Rašín

Robbery

Rock On 2

Tell

The Doorman

The Head Hunter

The Notebook

Unt. Seth Rogen Comedy Special S1

2 april

Train To Busan II: Peninsula

4 april

Edge of Tomorrow

5 april

Now You See Me 2

6 april

Kill Kane

7 april

Blood Diamond

9 april

We Children From Bahnhof Zoo

10 april

2001: A Space Odyssey

Chicago P.D.

Hello Charlie

Radius

11 april

Barely Lethal

Jathi Ratnalu

12 april

Samba

13 april

300

Chicago Fire

The Runners

14 april

Favorite Refrain

The Green Fairy

15 april

LOL: Last One Laughing Germany

16 april

Batman vs. Superman: Dawn of Justice 

Battle Drone

17 april

Reborn

19 april

Man of Steel

20 april

The Marksman

22 april

The Shawshank Redemption

25 april

The Intern

26 april

Irresistible

28 april

San Andres

Ben je meer toe aan iets anders? Ook daar hebben we aan gedacht. Hier vind je de beste films op Amazon Prime Video. Toch meer zin in iets langdurigs? Kijk dan ook eens naar dit overzicht met de 10 beste series nu op Amazon Prime Video

Lees verder