De Teddybeer in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Teddybeer in The Masked Singer
The Masked SingerBrandende Vraag

The Masked Singer: Wie is de Teddybeer?

|
|

Laatste update:

Maak je klaar voor een fluffy verrassing: er doet een Teddybeer mee aan The Masked Singer! Welke BN'er hier in zou kunnen zitten? Veronica Superguide verzamelt bewijs en helpt je op weg om daar achter te komen!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Benieuwd naar de andere The Masked Singer-kostuums? 

De Teddybeer

Fluffy, zach en aaibaair: allemaal leuk en aardig, maar dat is natuurlijk alleen de buitenkant. We hebben nog geen idee welke BN'er in dit Teddybeer-pak zou kunnen zitten. Maar houd dit stuk goed in de gaten. Deze beer treedt op in de derde aflevering van The Masked Singer, die komende vrijdag op RTL 4 komt. Rondom en na de uitzending komen we met updates over de ware identiteit van deze grote, wandelende knuffel.

Hints en Aanwijzingen

Zoals altijd gaan we ook bij dit kostuum veel hints voorbij zien vliegen. Helaas zitten er ook foute hints tussen. Met hulp van het panel kunnen we die er vaak al een beetje uit vissen. We bundelen vervolgens de échte hints, andere aanwijzingen en theorieën waar fanatieke kijkers mee komen. Op die manier weten we waarschijnlijk al snel welke bekende man of vrouw in de Teddybeer zit!

Wie is de Teddybeer in The Masked Singer?

Ook zullen kijkers in rap tempo allerlei namen droppen. Welke BN'ers kunnen het nóóit zijn? En wie zijn eigenlijk best plausibel? In dit artikel zullen we uiteindelijk met één ultieme voorspelling komen: de Teddybeer is...

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder