Het Paard in The Masked Singer 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het Paard in The Masked Singer 2022
The Masked SingerBrandende Vraag

The Masked Singer: Is déze presentatrice het Paard?

|
|

Laatste update:

Er galoppeert een bijzonder kostuum de The Masked Singer-competitie binnen! Welke BN'er zit er in godsnaam in dit Paard-pak? Geen paniek: Veronica Superguide verzamelt bewijs en helpt je op weg.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Benieuwd naar de andere The Masked Singer-kostuums? 

Het Paard

Welke vrouw zou in een Paard-kostuum kruipen? Nou, het Paard trad op in de derde aflevering van The Masked Singer, en mede door hulp van kijkers, denken we te weten wie dit zou moeten zijn.

Hints en Aanwijzingen

Aan hints en aanwijzingen geen gebrek. Zo gaf het Paard na vragen van het panel toe dat ze ooit al eens eerder voor een grote menigte zong. Optreden is haar dus niet vreemd, ook al klonk ze niet per se als een professioneel zangeres. Ook heeft deze BN'er wel eens een programma gemaakt voor SBS6, zo bleek. Het werd ook nog even spicy toen in het introductiefilmpje de woorden 'met de billen bloot' vielen. En uit de hints die het panel mocht raden, waren de aanwijzingen '4' en 'Hollywood' correct. Goed, tijd voor onze ultieme voorspelling.

Wie is Het Paard in The Masked Singer?

Nou, komt-ie: Het Paard moet wel... Bridget Maasland zijn! De RTL-presentatrice werkte ooit voor John de Mol (SBS, of course) waarmee we niet alleen één hint aftikken, maar eigenlijk twee. Haar Net5-programma Bridget in Hollywood tikt dus ook die Hollywood-hint af. Lekker! De reigsseurstoel die we in het hintsfilmpje zagen, kunnen we ook op Bridget plakken. Die kwam een paar jaar gelden een aantal keer in het showbizznieuws met haar opleiding tot regisseur aan de Amsterdamse Filmschool. Maar, dat is nog niet alles: 

Zo is die 4 ook meteen een dubbele voltreffer. Herinner je je de TMF-meidenband The Magnificent Four nog? Daar zat Bridget ook in. Hiermee vullen we ook meteen die andere hint in, dat het Paard ooit al eerder voor groot publiek stond op te treden. Tot slot: naakt gaan? Jazeker, Bridget ging al eens met de billen bloot in de Playboy. 

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder