De Bijenkoningin The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Bijenkoningin The Masked Singer
The Masked SingerBrandende Vraag

The Masked Singer: Is déze man de Bijenkoningin?

|
|

Laatste update:

Lastig, wie zou er in de Bijenkoningin van The Masked Singer kunnen zitten? Nou, dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Veronica Superguide verzamelt bewijs en helpt je op weg om de BN'er in kwestie te ontmaskeren!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Benieuwd naar de andere The Masked Singer-kostuums? 

De Bijenkoningin

Het enige dat we dachten zeker weten toen we naar de Bijenkoningin keken, was dat er een vrouwelijke BN'er in dit pak zit. Nu we het eerste optreden van deze queen hebben gezien, zijn we daar niet meer zeker van. Die stem brengt ons helemaal in verwarring!

Hints en Aanwijzingen

Eerst tijd voor de hints en aanwijzingen. 'Theater', 'Royalty' en 'Lippenstift' werden goed geraden door het panel. En in het introductiefilmpje praatte deze bij over de natuur (niet dol op), 'factor' (wellicht een hint naar X-Factor) en zijn of haar drukke werkschema: er is zelfs geen tijd voor een boek of een serie. Door de vragen van het panel kwam er nog meer licht in de duisternis: de Bijenkoningin heeft nog nooit een internationale muziekhit gehad. En heeft-ie ooit geacteerd? Jazeker!

Wie is de Bijenkoningin?

Eva Simons, Berget Lewis, Ruth Jacott en Angela Groothuizen; de namen van gevestigde powervouwen vlogen ons om de oren. Eén van hen zou zeker kunnen. Toch kwam er ook een crazy outsider bovendrijven. Wat nu als deze Bijenkoningin geen vrouw is, maar een man? Veel kijkers vonden dit als Jandino Asporaat klinken. En misschien wel als de Judeska-versie van Dino! Dat zou wat zijn. De acteer-hint past daar dan natuurlijk perfect bij. 'Theater' ook, uiteraard. De cabaretier stond vaak in de theaters. En als iemand zijn stem zo kan omdraaien, is het typetjes-koning Jandino wel!

Nog een voorspelling

Toch zou een andere bekende man ook kunnen: zanger Alain Clark! De stem van de Bijenkoningin klinkt eigenlijk wel een beetje als die van Alain. Ook passen de hints beter bij hem dan bij Jandino. Zo kan 'Royalty' slaan op het feit dat Alain meeschreef aan het bekende en beruchte Koningslied (je kunt beter niet googelen). Ook 'Lippenstift' past bij hem: Alain kroop voor de TV Kantine eens in de houd van een dragqueen. Acteerervaring - de Bijenkoningin heeft dat, weten we na de vraag van het panel - is ook Alain niet vreemd: naast de TV Kantine, speelde hij ook eens mee in Sesamstraat

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder