De Ridder The Masked Singer 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Ridder The Masked Singer 2022
The Masked SingerBrandende Vraag

The Masked Singer: Is déze radio-dj de Ridder?

|
|

Laatste update:

De middeleeuwen doen hun intrede in The Masked Singer! De Ridder betreedt het podium, maar de grote vraag is natuurlijk: welke BN'er trok dit harnas aan? Veronica Superguide verzamelt bewijs en helpt je op weg.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Benieuwd naar de andere The Masked Singer-kostuums? 

De Ridder

Deze Ridder liet zichzelf horen in de derde aflevering van The Masked Singer. Wie zou er in het pak kunnen zitten? Nou, volgens ons moet dat wel een hele bekende radio-dj zijn. 

Hints en Aanwijzingen

Zoals altijd hebben we ook bij de Ridder verschillende soorten hints. Zo kwamen er weer vragen voorbij die dit kostuum mocht beatwoorden. We weten nu dat hij nooit onenigheid heeft gehad met John de Mol. Ook heeft hij wel eens een programma gepresenteerd. Oké, duidelijk. Verder waren de hints 'Barbecue' en 'Wijn' - waaruit het panel kon kiezen - goed. 

Dat brengt ons eigenlijk tot één naam!

Wie is de Ridder in The Masked Singer?

De Ridder is... radio-dj Gerard Ekdom! Die stelde meerdere barbecueboxen samen, cd's met daarop songs voor tijdens het grillen. Check! Ook 'Wijn' past bij Gerard: de dj heeft ooit een eigen wijn gelanceerd. Nog een keer check! En wat John de Mol betreft: het is wel handig dat de Ridder geen mot heeft met de grote Mol, want... hij werkt voor hem! Gerard zit momenteel bij Radio 10, onderdeel van Talpa Radio. 

En die laatste hint dan? Dat eigen programma? Nou, Gerard presenteerde meerdere shows, waaronder Toppop3.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder