It: Chapter 2

Veronica Superguide logo
It: Chapter 2

Dit zijn de bioscoopreleases van september 2019!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De vakanties zijn voorbij! Gelukkig ook in Hollywood want september zit weer volgepropt met dikke bioscoopreleases. Deze films wil je in september zeker zien op het witte doek. Van It: Chapter 2 tot Rambo: Last Blood en 21 Bridges!

It: Chapter 2

5 september

27 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, keren de kinderen van The Losers Club terug naar Derry. Ze horen namelijk dat horrorclown Pennywise een nieuwe generatie kinderen terroriseert! Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader spelen o.a. de volwassen kinderen en Finn Wolfhard, bekend van Stranger Things, is ook weer terug.

Monos

5 september

Diep in de Amazone houdt een groep kindsoldaten de wacht over een Amerikaanse gevangene… en een melkkoe genaamd Shakira. Wat kan er misgaan? Nou volgens de trailer heel veel! De film behandelt de psychologische spanningen die de kinderen in deze gruwelijke situatie moeten ondergaan en wordt zelfs al vergeleken met Apocalypse Now!

Anna

12 september

Van de makers van Lucy komt een nieuwe kontschoppende schoonheid naar de bios. Anna Poliatova (Sasha Luss) is een wereldberoemd fotomodel die een Russische huurmoordenaar blijkt te zijn. De actie in de trailer is al bloedstollend! Ook met Helen Mirren, Luke Evans en Cillian Murphy, die je nu tevens kan terugzien in seizoen 5 van Peaky Blinders.

Hustlers

12 september

Strippers in New York hebben het niet makkelijk en zien hun zalen volstromen met de dikst betaalde Wall Street-bobo’s. Een groep strippers, o.a. gespeeld door Jennifer Lopez, Cardi B, Constance Wu en Julia Stiles, besluit de rijkdom wat gelijkwaardiger te verdelen. Ze beginnen creditcards van hun klanten te stelen en komen ermee weg, want wie gaat er nou rondroepen dat ze hun creditcard zijn verloren in een stripclub?

Ad Astra

19 september

30 jaar geleden verloor astronaut Roy McBride (Brad Pitt) zijn vader (Tommy Lee Jones). Hij raakte vermist tijdens een ruimte-expeditie en niemand heeft meer iets van hem gehoord. Nu moet Roy toch op zoek gaan naar zijn vader, en niet alleen de aarde maar het hele universum staat op het spel!

Rambo: Last Blood

19 september

Het begon allemaal met First Blood in 1982 en Sylvester Stallone eindigt zijn Rambo-carrière nu met Rambo: Last Blood. De bejaarde oorlogsveteraan confronteert zijn verleden in een laatste missie. Verplichte kost voor alle Rambo-fans natuurlijk!

Domino

26 september

Domino is een Game of Thrones-feestje met niet alleen Jaime Lannister-acteur Nicolaj Coster-Waldau in de hoofdrol, ook Carice van Houten speelt in deze thriller. Nicolaj speelt een politieagent in Kopenhagen wiens partner vermoord wordt door een mysterieuze voortvluchtige. Ook met een rol voor Guy Pearce.

21 Bridges

26 september

Een duo misdadigers vermoordt een groot aantal politieagenten, wat alle popo’s in New York razend maakt. Toprechercheur Andre Davis (Chadwick Boseman) krijgt de kans om het duo op te sporen. Daarvoor start hij een ongekend grote klopjacht en sluit o.a. alle bruggen naar de stad. En raad eens hoeveel bruggen dat zijn?

Blijf je liever thuis? In september verschijnen ook een boel toffe films en series op Netflix waarvoor we hier een overzicht hebben. En wist je dat het nieuwe tv-seizoen ook is begonnen? We hebben 13 programma’s uitgekozen die je echt niet wil missen!

Lees verder