Elite

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elite

Nieuw op Netflix in september 2019

|
|

Laatste update:

De Netflix releases voor september zijn weer rijkelijk gevuld! Élite en Disenchanted krijgen nieuwe seizoenen en spannende nieuwe series zoals Unbelievable en The Politician komen uit. Ook het filmaanbod is groots met Inception, Dirty Dancing en Batman Begins!

Series

Élite seizoen 2

De lessen beginnen weer op Las Ecinas High School! Élite is het highschool drama van de makers van La Casa de Papel, een van de beste internationale series op Netflix. Het eerste seizoen trok al veel bekijks omdat het zware thema’s zoals seks, drugs en geweld durft aan te stippen. De klas wordt uitgebreid met nieuwe studenten, gespeeld door Jorge Lopez, Georgina Amorós en Claudia Salas. Vanaf 6 september op Netflix.

Unbelievable

Unbelievable is een 6-delige misdaadserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een serieverkrachter. Tiener Marie Adler doet aangifte omdat ze ’s nachts seksueel is aangevallen in haar slaapkamer. Er is echter nul bewijs, zelfs geen sporen van DNA, dus Marie staat machteloos? Alhoewel? Twee detectives (gespeeld door Toni Collette en Merritt Wever) komen ondertussen in contact met elkaar omdat ze soortgelijke verkrachtingszaken onderzoeken. Unbelievable staat vanaf 13 september op Netflix.

Disenchanted seizoen 2

Van de makers van The Simpsons brengt Disenchantment dezelfde droge humor naar Netflix. In plaats van de Amerikaanse samenleving worden nu sprookjes, de Middeleeuwen en fantasiefilms op de hak genomen. Bean is de prinses van Dreamland maar ze gaat liever op zoek naar avontuur en alcohol. Bij voorkeur allebei. Daarin wordt ze bijgestaan door de naïeve elf Elfo en de geniepige demon Luci. 20 september op Netflix.

Disenchanted

The Politician

Payton Howard (Ben Platt) heeft één ambitie: president van de Verenigde Staten worden. Maar voordat hij gordijnen in het Witte Huis mag uitzoeken, moet hij eerst president van zijn high school in Santa Barbara worden. Dat gaat allesbehalve makkelijk en Payton moet snel leren wat hij wil betalen om zijn droom werkelijkheid te maken. Ook met Gwyneth Paltrow, Jessica Lange en Laura Dreyfuss. The Politician staat 27 september op Netflix.

Films

Dirty Dancing

De film die een hele generatie overtuigde danslessen te nemen, komt naar Netflix! Dirty Dancing gaat over Frances ‘Baby’ Houseman (Jennifer Grey) die op vakantie is met haar ouders. Op het resort ontmoet ze dansinstructeur Johnny Castle (Partrick Swayze) tot wie ze zich aangetrokken voelt. Samen kunnen ze ook uitstekend dansen en doen ze mee aan een danswedstrijd. Deze romantische klassieker staat vanaf 1 september op Netflix. Wist je trouwens dat Netflix een goudmijn is voor romantische komedies?

Dirty Dancing

Mad Max

De debuutfilm van Mel Gibson toont een dystopisch Australië zoals we daarvoor nog nooit hadden gezien in een film. Chaos regeert en de enigen zijn nog een beetje de orde handhaaft op de weg, is de politie waartoe Max behoort. Eén motorbende gaat echter letterlijk over lijken en start een oorlog tegen de politie, Max en zelfs zijn vrouw en kind. Max Max staat vanaf 1 september op Netflix.

Mad Max

Final Destination 5

Sam Lawton ziet zijn vrienden en hemzelf sterven wanneer een brug instort. Het blijkt een visioen te zijn en Sam weet de auto op tijd te keren voordat het bouwwerk bezwijkt. Ze hadden echter gedood moeten worden door het ongeluk en de Dood houdt niet van losse eindjes. De onzichtbare natuurkracht creëert steeds nieuwe gruwelijke ongelukken waaraan de tieners doodgaan. Kan Sam ontsnappen aan de dood? Vanaf 1 september kun je erachter komen want dan staat Final Destination 5 op Netflix.

Inception

Christopher Nolans Inception is een bankrooffilm zoals je nog niet eerder zag. Een team, onder leiding van Leonardo DiCaprio en Ellen Page, dringt een droom van een zakenman binnen om een idee bij hem te planten. De dood van Leonardo’s vrouw zorgt echter voor een psychologisch trauma dat de hele operatie in de war schopt. Inception staat 3 september op Netflix. Leonardo DiCaprio speelt ook in de nieuwe Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood.

White Boy Rick

Amerikaanse steden starten een ‘War on Drugs’ in de jaren ’80 om de opkomst van crack tegen te houden. In Detroit werkt tiener Richard Wershe Jr. zich op in het drugsmilieu als ‘White Boy’ Rick. Ondanks zijn jonge leeftijd lijft de FBI hem in als een informant. Met Matthew McConaughey en Richie Merritt. White Boy Rick staat 3 september op Netflix.

You Were Never Really Here

Gekwelde oorlogsveteraan Joe (Joaquin Phoenix) krijgt de opdracht een ontvoerde dochter van een politicus op te sporen. Wanneer hij haar uit een bordeel probeert te redden, gaat alles fout. Joe ontploft in een wraakzuchtige storm van geweld volgt. Deze superspannende film staat 5 september op Netflix.

Batman Begins

Meer Christopher Nolan in de vorm van Batman Begins. De eerste film in zijn trilogie toont een meer realistische versie van Batman, waarin Bruce Wayne (Christian Bale) traint bij de geheimzinnige organisatie, The League of Shadows. Hij wil een held in de duisternis worden om Gotham City te redden, en zo wordt Batman geboren. 13 september op Netflix.

Between Two Ferns: The Movie

De hilarische interviewserie Between Two Ferns komt naar Netflix, in de vorm van een speelfilm. Zach Galifianakis werd wereldberoemd door zijn ongemakkelijke interviewstijl, maar haat het dat hij nu wordt uitgelachen. Hij gaat op roadtrip om diverse beroemdheden te interviewen en te laten zien dat Between Two Ferns een serieuze interviewserie is. 20 september gaan we zien of hem dat lukt.

Nieuw op Netflix in september 2019

Justice League

De concurrent van The Avengers komt naar Netflix! Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) reizen de wereld rond om mensen met superkrachten op te sporen. Ze willen een team vormen om een nieuwe buitenaardse bedreiging te stoppen. Ook met Superman, The Flash en Aquaman. Justice League staat 21 september op Netflix.

Maar het is niet alleen maar feest

Waar nieuwe series en films bijkomen, daar moet ook weer wat vanaf. Dus Netflix heeft ook voor september weer een enorme lijst samengesteld van films en series die er uit worden geknikkerd. Bijna 100 stuks gaan per september van de streamingdienst af. Lees hier welke series en films per september 2019 van Netflix af gaan. We hebben ook nog wat tips voor, wat nog de moeite waard is om snel even mee te pakken. 

Lees verder