Once Upon a Time in Hollywood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood acteurs vertellen je alles over de Tarantino-film

|
|

Laatste update:

De nieuwe Quentin Tarantino-film, Once Upon a Time in Hollywood, is nu uit in de Nederlandse bioscopen. Vandaar dat acteurs Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Brad Pitt nu van de ene persconferentie naar de andere rennen.

Maar ze vertellen niet alleen over hoe goed de film is (spoiler alert: hij is héél goed), ze geven ook een beetje duiding voor het tijdperk van de film. Hollywood was in 1969 een totaal andere plek, waar onschuld nog heerste. Once Upon a Time in Hollywood gaat niet alleen over de aan lagerwal geraakte acteur Rick Dalton, maar ook over hoe de onschuld van dat tijdperk verdween door de moorden van Charles Manson.

4 sterren

In het Veronica Magazine wordt Once Upon a Time in Hollywood beloond met 4 van de 5 sterren. Het is Tarantino’s meest emotionele film en laat zijn acteurs weer stralen als nooit tevoren. “Tarantino’s warme gevoelens voor de sixties en oude filmhelden zijn zo tastbaar dat het onmogelijk is om er niet door meegesleurd te worden.”

Tarantino en Bruce Lee

Quentin Tarantino zorgde zelf ook voor de nodige publiciteit voor zijn film. Onder andere door ruzie te krijgen met de dochter van Bruce Lee, die vindt dat de filmmaker zijn mond moet houden over haar vader. En wist je dat Tarantino ook weleens een foutje maakt in zijn films? We vonden 9 hele grote fouten in bijvoorbeeld Kill Bill en Inglourious Basterds!

Lees verder