meisje met alcohol in haar mond gegoten op een feest

Veronica Superguide logo
meisje met alcohol in haar mond gegoten op een feest

9 manieren om drank mee te smokkelen naar een festival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Genoeg voordelen te bedenken om je eigen drank mee te sneaken naar een (weekend)festival. Zo kun je heel goedkoop jezelf bezatten en het scheelt je een hoop wachtrijen bij de bar. Wel zo handig om niet gepakt te worden. Hierbij een aantal handige tips om je voorraad alcohol een festival in te smokkelen. Succes!

Drank-BH

Dit multifunctionele lingeriestuk is niet alleen chill om alcoholische versnaperingen mee te vervoeren, maar ook handig als je je memmen naar een hoger niveau wil tillen. Bovendien zal niemand zomaar naar je boezem grijpen tijdens het fouilleren. Dubbel zoveel bier én tieten. Wat wil een doorgewinterde festivalganger nog meer?!

Mondwater

Voor deze lifehack hoef je je drank niet eens te verbergen, maar enkel in een andere fles over te gieten. Kies je favoriete Elpicu en sodemieter alles in een lege fles mondwater. De giftige kleuren zullen sterk met elkaar overeenkomen. Het is de perfecte misdaad!

Verschillende soorten Listerine

Drankarmband

'Function over festivalfashion' is het nieuwe levensmotto van 2019. Want drank vervoer je tegenwoordig gewoon in je, jawel, armband! Het zal niet de hoeveelheid zijn waar je normaliter de dag op teert, maar je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk.

Paardenstaart

Skeere tatta’s met lange en dikke manen, knoop deze tip goed in je oren. Of nou ja, eigenlijk in je paardenstaart. Maak bovenin je staart vast met een elastiek, stop een 50cl flesje gevuld met drank tussen de staart en bind de haardos halverwege de staart en onderin vast met extra elastiekjes. Let wel op dat je pas na de securitycheck begint met headbangen.

Meisje met fles alcohol in paardenstaart

In een brood

De beste verstopplek uit dit lijstje, als je het ons vraagt. Voor al uw broodnodige godendranken! Ontleed de gehele binnenkant van een brood totdat er een literfles inpast. Kapje aan de voorkant terug erop en hoppa, in de plastic zak. Nailed it!

Fles aan je been

Waarschijnlijk het meest risicovol, maar qua uitvoering het minst arbeidsintensief. Schaf een rolletje ducktape aan en plak één halve liter aan ieder been. Het liefst aan de achterzijde, aangezien de security de zijkanten van je benen vaak checkt. Vergeet geen lange jurk/rok aan te doen om het zooitje in nonchalante Ma Flodder-stylo te camoufleren.

Vrouw met flesje alcohol aan been geplakt met ducktape

Beer belly

Liters drank kunnen meegenomen worden in deze handige buideltas. Omdat de bierbuik overtuigend echt lijkt en ook nog eens lekker zacht aanvoelt, zal het niet snel opvallen dat je eigenlijk een zak drank naar binnen probeert te sneaken. Winning!

Begraven

Waarom zou je drank meezeulen naar een festival als je het ook van tevoren op een plek kunt verstoppen op het terrein? Precies, voorbereiding is key. Trek er een paar weken voor het festival op uit met een schep en begraven die hap. Wel even markeren voordat je je de touwtering zoekt naar je fles.

Blauw schepje in het zand

Drankborstel

Security werknemers zijn vaak mannen en die weten zelden hoe groot haarborstels werkelijk zijn, tenzij ze Johnny Bravo heten. Dat jij een ontiegelijke unit van een kam meeneemt, zal dus niet snel opgemerkt worden. Schroef de onderkant eraf en vullen maar. Als je haar maar goed zit, nietwaar?!

Benieuwd naar nog meer lifehacks? Deze maken je festivalseizoen een keihard succes. Superguide heeft kaartjes voor je in de aanbieding, tijdelijk inclusief een Bol.com cadeaukaart. Check alle info en tickets voor: Festival Strand, Gelderpop, Guilty Pleasure Festival, Dutch Valley en Dance Valley.

Lees verder