Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Door Redactie
A Quiet Place

Filmsterren moeten regelmatig doen alsof ze verliefd zijn op iemand, maar sommigen worden het ook écht of zijn al een setje met hun tegenspeler. Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook gelukkig samen!

John Krasinski en Emily Blunt

In de spannende horror A Quiet Place proberen Lee (John Krasinski) en Evelyn (Emily Blunt) hun kinderen te beschermen tegen de bloeddorstige wezens die de aarde hebben overgenomen. Ze lijken het ideale gezinnetje. Regisseur John Krasinski heeft dan ook veel kunnen baseren op zijn eigen leven. Hij en Emily zijn in het echt een stelletje en hebben twee dochters! We snappen wel dat je als regisseur die hoofdrol aan jezelf en je vrouw geeft. Lief! De eerste reacties op het vervolg beloven al veel goeds voor A Quiet Place part II.

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Ryan Reynolds en Blake Lively

Ryan Reynolds leerde zijn vrouw Blake Lively kennen op de set van Green Lantern in 2010. Blake speelt hier de love interest van de groene superheld. De vonk is toen goed overgeslagen want de twee begonnen in 2011 met elkaar te daten. Een huwelijk en drie dochters verder zijn de twee nog altijd gelukkig met elkaar. Ze zijn vooral heel euh… 'liefdevol' naar elkaar op sociale media.

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Charlie Heaton en Natalia Dyer

Ook in series bloeit de liefde regelmatig op. Nancy en Jonathan dansen om elkaar heen in Stranger Things en belanden uiteindelijk in een relatie met elkaar. De jonge acteurs zijn in het echt ook samen. Superschattig! Ze leerden elkaar kennen op de set van Stranger Things en groeiden net als in de serie steeds meer naar elkaar toe.  

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Will Smith en Jada Pinkett Smith

Sommigen staan te springen om een rol naast hun geliefde. Niet Jada Pinkett Smith, zij bedankte voor een rol met Will Smith in de film Ali, over het leven van bokser Muhammad Ali. “Ik wilde er geen auditie voor doen. Ik had het gevoel dat, omdat we in het echt ook een koppel zijn, mensen ons in de films zouden zien als Will en Jada, en niet als Ali en Sonji. Het zou kijkers uit de film halen.” Uiteindelijk heeft regisseur Michael Mann Jada overgehaald.

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Kurt Russell en Goldie Hawn

Dit iconische Hollywood-koppel is al 35 jaar samen. Kurt Russell en Goldie Hawn laten zien dat je in deze moderne tijd niet hoeft te trouwen om samen oud te worden. In 1987, toen het koppel al zo’n 4 jaar aan het daten waren, speelden ze samen de hoofdrollen in Overboard. Van de liefde op het witte doek is niks gespeeld, Goldie kijkt de film zelfs regelmatig terug om zich te helpen herinneren waarom ze ooit verliefd werd op Kurt. “Als ik de film kijk herinner ik alles weer; hoe ik viel voor Kurt.” Hun zoon Wyatt treedt in de voetsporen van zijn ouders: hij heeft een grote rol te pakken in The Falcon and The Winter Soldier.

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Kristen Bell en Dax Shepard

In de romantische actiefilm Hit and Run uit 2012 spelen Frozen 2-ster Kristen Bell en Dax Shepard een koppel dat op road trip is naar Los Angeles. De twee hoofdrolspelers waren op dat moment verloofd en hopeloos verliefd. Inmiddels getrouwd kijkt Dax naar Goldie en Kurt als zijn voorbeeld in de liefde: "ik zou graag net zo zijn als Kurt Russell en Goldie Hawn en samen vier of vijf van dit soort films maken. Sterker nog, we zouden een bootfilm moeten remaken, 'Overboard'. Ik speel Jack, goed?"

Deze 6 filmkoppels zijn in het echt ook een setje!

Andere filmkoppels zijn in het echt niét samen, maar spelen het wel erg overtuigend! Bekijk hier de 6 film- en tv-koppels waar we stiekem jaloers op zijn.