Ryan Reynolds

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds

6 keren dat Ryan Reynolds het internet won

|
|

Laatste update:

Deadpool-acteur Ryan Reynolds bewijst dat hij op social media net zo grappig is als op het scherm. Wij zetten zijn leukste internet-avonturen op een rijtje!

Deadpool vs Wolverine

De rivaliteit tussen Ajax versus Feyenoord is legendarisch, maar die valt bijna in het niet bij de rivaliteit tussen Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Het duo laat geen kans liggen om elkaar online in de zeik te nemen. Zo crashte Ryan onlangs nog het verjaardagsfeestje van de Wolverine-ster. Natuurlijk kunnen de collega’s uit de X-Men-films het offline gelukkig prima met elkaar vinden. You only roast the ones you love, tenslotte…

6 keren dat Ryan Reynolds het internet won

Ryan doet mee aan The Masked Singer

De marketingcampagnes voor de Deadpool-films behoren tot de beste van de eeuw, of het nu deze maffe teaser of de videoclip met Céline Dion betreft. Een van de vele hoogtepunten was Reynolds’ optreden in de Zuid-Koreaanse versie van The Masked Singer. Daar coverde hij in een eenhoornpak de evergreen ‘Tomorrow’ uit de hitmusical Annie. Vooruit, dit fragment was als eerst op de Koreaanse televisie te zien. Maar aangezien de rest van de wereld op YouTube was aangewezen, konden we het toch niet laten om deze dijenkletser even mee te pikken!

Van harte gefeliciteerd, schat!

Ze zeggen wel eens dat een gedeeld gevoel voor humor het geheim is tot een goed huwelijk. Misschien maar goed ook, want iedere andere vrouw had Ryan Reynolds allang de deur gewezen. Zo maakt de Deadpool-acteur er een sport van om weinig flatteuze foto’s van zijn wederhelft online te gooien. Gelukkig kan actrice Blake Lively wel tegen een stootje. Sterker nog, ze deelt net zo hard uit als dat ze incasseert. Een match made in heaven, dus!

World’s Greatest Dad

Ryan en Blake zijn al bijna tien jaar samen. Het acteurskoppel heeft drie jonge dochters. Maar wie denkt dat deze kinderen gespaard worden door vaderlief zit er lelijk naast. Niemand is veilig voor de grappen van de Ryan Reynolds, ook (en vooral) zijn familie niet! Zijn drie dochters vormen in ieder geval een onuitputtelijke bron voor vlijmscherpe internetgrappen. Kinderen, je krijgt er zoveel voor terug…

Ryan ‘lekt’ Pokémon Detective Pikachu

In mei verscheen Pokémon Detective Pikachu in de bioscopen. Maar even leek het erop dat deze gameverfilming vlak voor de première was gelekt op YouTube. Enkele dagen voor de film uitkwam verscheen namelijk een video met de veelzeggende naam Pokémon Detective Pikachu: Full Picture. En afgaande op het watermerk was Ryan Reynolds verantwoordelijk voor het lek. Maar het duurde niet lang voordat de fans erachter kwamen dat ze weer eens gefopt waren door de trollenkoning… en hoe!

Deadpool vs Joker

Deadpool was de succesvolste R-rated film aller tijden… totdat Deadpool 2 uitkwam. Je kunt dus gerust zeggen dat Ryan Reynolds alleen zichzelf te vrezen hebt als het aankomt op gewelddadige en grofgebekte blockbusters. Maar onlangs werden de Deadpool-films gepasseerd door het megasucces van Joker. Gelukkig is Reynolds de beroerdste niet en feliciteerde hij zijn rivaal op gepaste wijze op Twitter. Daarbij gaf hij ook een shout-out naar andere 16+-films die hen voorgingen, zoals Pulp Fiction, The Matrix en, dat moet pijn doen, Logan!

Lees verder