Ryan Reynolds op de premiere van Pokémon Detective Pikachu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds op de premiere van Pokémon Detective Pikachu

LOL: Ryan Reynolds trollt Hugh Jackman in verjaardagsvideo

|
|

Laatste update:

Dit weekend vierde Hugh Jackman zijn 51e verjaardag. En natuurlijk kon Ryan Reynolds de verleiding niet weerstaan om zijn frenemy weer eens online voor schut te zetten!

Grap

Jackman reist momenteel de wereld rond met zijn concerttour met de nogal hoogdravende titel The Man. The Music. The Show. Daar brengt de Wolverine-acteur verschillende Broadway-hits ten gehore. Tijdens een van zijn optredens grapte Jackman: ‘Dat wil ik Ryan Reynolds nog wel eens zien doen.” Om daar snel aan toe te voegen: “Maar zet dat maar niet online, want dan krijg ik in de komende tien seconden weer 3000 tweets van hem.” Maar Jackman kwam er al snel achter dat internet niet helemaal zo werkt!

Sportief

Het duurde niet lang voordat Reynolds de sneer aan zijn adres had gezien. Hierop besloot hij een speciale verjaardagsvideo te maken voor Jackman. En hoewel er aardig wat wordt afgepiept, hoef je geen liplezer te zijn om te raden wat de Deadpool-acteur zijn rivaal allemaal toewenst. Jackman was trouwens wel zo sportief om de snelle reactie van zijn nemesis te vertonen tijdens het concert. En zo werd het toch nog gezellig!

Lees verder