ryan reynolds blake lively jarig

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ryan reynolds blake lively jarig

Gefeliciteerd! Jarige vrouw van Ryan Reynolds krijgt lelijke foto's kado

|
|

Laatste update:

Ryan Reynolds heeft gevoel voor humor, en zijn vrouw Blake Lively blijkbaar ook. De actrice (zelf ook niet vies van een geintje) kreeg wel een hele bijzonder ode voor haar verjaardag... Reynolds plaatste een reeks foto's waarop zijn Lively per ongeluk haar ogen (half)dicht hield. Charmeur dat 'ie d'r is. 

Lekker lomp

De twee hebben wel vaker online lol met elkaar (we hopen van harte dat het hun offline relatie weerspiegelt). Zo zat Lively heerlijk op Reynolds te bitchen na zijn opmerkingen over zijn voorbereiding voor de rol van Detective Pikachu. Voor deze film sprak hij de stem in. Iets waar hij zich keihard voor moest voorbereiden, aldus Ryan. Maar Blake vond het een slap verhaal.  

Gefeliciteerd!

En toen was Blake jarig. De moeder van hun kinderen kreeg van Ryan een typisch Hollywood-cadeau: felicitaties via social media. Alleen waren deze felicitaties vergezeld door een reeks foto's. Op het eerste gezicht leken het gewone foto's, maar als je ze achter elkaar ziet valt toch wat op: Ryan is de enige die er leuk opstaat. Blake knippert net met haar ogen, is soms half onscherp of bij een foto niet eens naar de camera gedraaid. 

'Dankje schatje'

Dus mocht je zelf verlegen zitten om een verjaardagssurprise voor je vriend of vriendin, dan heb je bij deze inspiratie. Al staan we niet in voor de consequenties. En Blake, die zal vast een gepaste manier vinden om haar vriendje te bedanken voor de felicitaties. 

Lees verder