Blake Lively doet social media stunt voor nieuwe film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Blake Lively doet social media stunt voor nieuwe film

Blake Lively doet social media stunt voor nieuwe film

|
|

Laatste update:

Blake Lively maakt het vrij bont met de promotie voor haar nieuwste film. De actrice wiste een paar dagen terug ineens haar instagram account, en ontvolgde ook nog eens iedereen - zelfs manlief Ryan Reynolds volgde zij niet langer. Vervolgens ging Blake alleen nog maar meisjes volgen die Emily Nelson heten. Uiteindelijk “Blake” het allemaal een levendige stunt ter promotie van haar nieuwste film.

What Happened To Emily?

Later dit jaar zal Lively samen met Anna Kendrick te zien zijn in de thriller 'A Simple Favor'. Hierin speelt zij... je raadt het al, ene Emily Nelson. En aangezien Emily verdwijnt in de film, leek het Blake dus een leuk idee om ineens zelf te verdwijnen op social media. De truc heeft gewerkt, want ook wij schrijven er nu over. Ryan Reynolds reageerde trouwens koeltjes op het nieuws dat zijn eigen vrouw hem niet meer volgt: “Het is een hele vervelende manier om erachter te komen dat ik het huis uitgegooid ben” aldus de lakonieke acteur.

Zoek de verschillen

Inmiddels is er alweer wat te zien op Blake Lively's instagram want zij heeft nu de trailer voor 'A Simple Favor' online gezet. Ook Anna Kendrick doet aan de campagne mee; zij plaatste eerst een foto uit de film waarop beide actrices samen te zien waren, om een dag later dezelfde foto te posten zonder haar tegenspeelster erop.

Of toch een komedie?

Apart detail: regie van het misdaaddrama 'A Simple Favor' is in handen van Paul Feig, die tot nu toe vooral komedies met Melissa McCarthy heeft gemaakt en het nu dus ineens over een hele andere boeg gooit. Of wordt het dan toch een komedie?

Lees verder