Ryan Reynolds ging diep in voorbereiding op rol van Detective Pikachu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds ging diep in voorbereiding op rol van Detective Pikachu

Ryan Reynolds ging diep in voorbereiding op rol van Detective Pikachu

|
|

Laatste update:

Er zijn genoeg verhalen bekend van acteurs die wel erg ver gaan in hun voorbereiding op een filmrol. Daniel-Day Lewis staat erom bekend tijdens de opnames altijd ‘in character’ te blijven, iets waar ook Christan Bale een handje van heeft. En geen acteur die in zijn fysieke voorbereiding voor nieuwe rollen zo het extreme opzoekt als Bale. Maar ook Ryan Reynolds is nu helemaal van het method acting. Hij ging echt ontzettend diep in de voorbereiding voor zijn nieuwste rol van... Detective Pikachu. Juist ja, dat gele Pokémon-pluisbeest. Waarvoor hij alleen de stem insprak.

“Ik liet spontaan mijn dochters op school achter”

In een video op zijn Twitter-pagina vertelt de Deadpool-ster wat hij allemaal wel niet er voor over had om zich in de rol van Pikachu in te leven: “Ik kreeg te horen dat ik de rol had toen ik op weg naar school was om mijn dochters op te halen. Ik kwam niet opdagen. Op school. Want Detective Pikachu weet niet wie die meisjes zijn”. Vervolgens krijgen we een flits van zijn behoorlijk boze vrouw Blake Lively. Haar kant van het verhaal: “Het gaat om onze dochters. En hij liet ze gewoon alleen achter?!”

“Ik probeerde 90 kilo kwijt te raken”

Maar daar blijft het niet bij:  Reynolds legt uit dat hij om in de rol van Pikachu te komen op dezelfde hoogte ging leven als het kleine knuffelbeestje, waarop we een foto zien hoe de acteur op de grond ligt. Ook wilde hij net als Christian Bale vol voor extreem gewichtsverlies gaan: “Ik probeerde 90 kilo kwijt te raken om op het gewicht van Pikachu te komen, totdat dokters tussenbeide kwamen”.

Volgens Blake Lively is het allemaal onzin. Zij vindt juist dat haar man er met de pet naar gegooid heeft: “Ik bedoel, hij heeft niet eens zijn stem ervoor aangepast. Het klinkt gewoon precies als hem?!” En zo gaat het bekvechten nog even vrolijk door. Dit geweldige filmpje is trouwens ter promotie van een nieuwe trailer die morgen uit moet komen. De film zelf verschijnt op 8 mei.

Lees verder