Wyatt Russell Overlord

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wyatt Russell Overlord

Zoon van Kurt Russell pakt grote rol in Marvel-serie op Disney+

|
|

Laatste update:

Terwijl Kurt Russell in Fast & Furious 8 nog een duo vormde met de zoon van collega-Hollywoodlegende Clint Eastwood, begint zijn eigen kroost nu ook goed aan de weg te timmeren. Zijn zoon Wyatt was al te zien in 22 Jump Street en in de nazi-horror-oorlogsfilm mash-up Overlord, maar nu heeft hij ook een grote rol bemachtigd in één van de Marvel-series die naar Disney+ komen. De zoon van de coole actieheld en actrice Goldie Hawn is straks namelijk te zien in The Falcon and The Winter Soldier, in een grote rol waar John Cena eerst voor in de running leek.

Wyatt Russell is The U.S.Agent

Wyatt Russell gaat in het Marvel Universum de rol spelen van The U.S.Agent. Dit was in de comics een plaatsvervangende Captain America, die door de regering werd aangewezen nadat Steve Rogers tijdelijk het schild en zijn functie neerlegde. Daarmee zou dan meteen verklaard zijn waarom de eerste Marvel-serie op Disney+ Falcon and the Winter Soldier heet, terwijl Anthony Mackie’s Sam Wilson aan het eind van Avengers: Endgame tot nieuwe Captain America was gekroond.

Bepaald geen teamplayer

Volgens imdb.com zal Wyatts U.S.Agent ook van de partij zijn in WandaVision, de serie over The Scarlet Witch and Vision. Dit is verder nog nergens bevestigd. Het is goed mogelijk dat we dit personage ook nog in films zien opduiken want The U.S.Agent is ook nog lid geweest van The Avengers - alhoewel zijn teamleden hem niet uit konden staan, omdat hij zich vaak als een botte rechtse klootzak gedroeg. Deze jongen was bepaald geen teamplayer!

Ten koste van John Cena?

Het lijkt erop dat Wyatt deze rol ook nog ten koste van John Cena bemachtigd heeft. Die zat er in november sterk naar te hinten dat hij wel eens het schild op zou pakken in de nabije toekomst. The Falcon and The Winter Soldier komt herfst 2020 naar Disney+. Naast Anthony Mackie, Sebastian Stan en Wyatt Russell zullen ook Daniel Brühl en Emily Van Camp uit Captain America: Civil War weer te zien zijn als de schurkachtige Helmut Zemo  en als Peggy Carter's nichtje Sharon.

Lees verder