Méér Marvel: Winter Soldier en Falcon vormen team in nieuwe serie!

Méér Marvel: Winter Soldier en Falcon vormen team in nieuwe serie!

Onlangs werd bekend dat Tom Hiddleston en Elizabeth Olsen de hoofdrol krijgen in Marvel-series over Loki en Scarlet Witch. Bucky ‘Winter Soldier’ Barnes en Falcon sluiten zich daarbij aan!

Hoewel er een tijdje geleden gehint werd op series rond Loki en Scarlet Witch, is een nieuwe serie met de Winter Soldier (Sebastian Stan) en Falcon (Anthony Mackie) de eerste die op zoek is naar schrijvers. Het duo speelt samen in één serie, waarin ze met elkaar samenwerken, meldt Variety.

Het zijn typisch twee personages die behoorlijk geliefd zijn, maar op zichzelf waarschijnlijk geen blockbusterfilm kunnen dragen, zoals Iron Man en Spider-Man dat bijvoorbeeld wél kunnen. Volgens de berichten krijgen alle nieuwe Marvel-series, die bedoeld zijn voor Disney’s streamingservice Disney Play, grote budgetten. Dat moet ook wel, want de personages worden gespeeld door dezelfde acteurs als in het Marvel Cinematic Universe. Op deze manier hoopt Disney het streamingplatform extra aantrekkelijk te maken, en abonnees weg te snoepen bij platformen als Netflix.

Captain America

Ook niet onbelangrijk: in de comics nemen zowel Bucky Barnes als Sam Wilson de rol van Captain America over. Zonder op de zaken vooruit te willen lopen: Chris Evans stopt na Avengers 4 met deze rol, dus het rood-wit-blauwe schild ligt voor het oprapen!

Volgens de geruchtenmolen is Malcolm Spellman gevraagd om de serie te schrijven. Hij schreef onder meer mee aan de muziekdramaserie Empire. Disney Play start ergens in 2019, maar wanneer de Marvel-series klaar zijn is nog onbekend. Ze zijn nu nog in ontwikkeling, en zulke dure projecten raffel je niet even af in een paar maanden. Wél interessant om te zien waar Marvel en Disney allemaal mee bezig zijn!