Frozen 2: geweldige Disney-medley met Kristen Bell en Jimmy Fallon!

Kristen Bell praat over Frozen 2 én zingt een paar Disney-klassiekers. Genieten!

Kristen Bell bezocht Jimmy Fallon om te vertellen over Frozen 2, en daar bleef het niet bij. Het duo zong een medley van de grootste Disney-hits!

Bell was op visite bij Jimmy Fallon ter promotie van Frozen 2, waarin ze Elsa’s zus Anna speelt. Omdat alleen praten ook maar saai is, zong het duo een geweldige Disney-medley!

Let It Go

Het duo vertolkt beroemde liedjes uit de Disney-geschiedenis; van Mary Poppins tot Jungle Book en van Beauty And The Beast tot Coco. De meeste aandacht krijgt Let It Go uit Frozen, en dat is natuurlijk omdat de sequel op deze kaskraker bijna verschijnt. Fallon is niet onaardig, maar Kristen Bell is toch wel echt de ster van deze show!

Bell vertelt bij Fallon verder over haar nieuwe show op Disney+: Encore. In dit programma zoekt ze oud-leerlingen van middelbare scholen op zodat ze samen de schoolmusical nog een keer kunnen spelen. Oude vriendschappen worden hersteld, en middelbareschoolliefjes ontdekken wat er van hun eerste liefde terechtgekomen is. Klinkt leuk!

Frozen 2

Natuurlijk vertelt de actrice ook wat meer over Frozen 2. Waar het eerste deel vooral draaide om jezelf te leren liefhebben en liefde voor familie, gaat het vervolg meer de romantische kant op. Er is een grotere rol weggelegd voor Kristoff, en hij zingt een lied dat gaat over zijn gevoelens voor Anna. Bijzonder, noemt Bell dat, ‘want jongens zien in films niet zoveel voorbeelden van mannen die hun gevoelens niet verbergen.’

Binnenkort is Bell weer te horen als Anna, in Frozen 2. De film is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen. De eerste reacties zijn alvast laaiend enthousiast.

Ouders, bereid je voor op de terreur van wéér een paar onvergetelijke liedjes!