Prinses Elsa in Frozen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prinses Elsa in Frozen 2

Laaiend enthousiaste reacties Frozen 2: beter dan het origineel?

|
|

Laatste update:

Volgende week gaat Frozen 2 in première. En afgaande op de eerste reacties hebben Disney-fans weer een hoop om naar uit te kijken!

Voorproefje

Deze november is een bijzondere maand voor Disney-liefhebbers: niet alleen wordt morgen Disney+ gelanceerd, ook verschijnt eindelijk het langverwachte vervolg op Frozen in de bioscopen. In Frozen 2 gaat Elsa op zoek naar de oorsprong van haar bijzondere krachten… maar ze komt er al snel achter dat dit niet zonder gevaar is. In Amerika heeft de pers al een voorproefje gekregen van deze animatiefilm. En de eerste reacties liegen er niet om!

Skyler Shuler van The Disinsider zegt over dit vervolg: “Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar Frozen 2 is beter dan zijn voorganger.”

Ook Kevin Polowy van Yahoo Entertainment beweert dat Frozen 2 minstens zo goed is als het eerste deel.

En als we filmjournalist Alisha Grauso mogen geloven, komen we niet met droge ogen de zaal uit. “Ik ben minstens drie keer in janken uitgebarsten”, schrijft ze op Twitter.

Natuurlijk zou het feest niet compleet zijn zonder liedjes die nog weken door je hoofd blijven spoken. En volgens entertainmentredacteur van Business Insider Jason Guerrasio stelt Frozen 2 ook hier niet teleur!

Deze mazzelpik die Frozen 2 al mocht zien spreekt zelfs van ‘het beste Disney-vervolg’ ooit! Maar nu we erover nadenken, zegt dat misschien ook weer niet alles…

Hoewel het wachten er op deze manier natuurlijk niet makkelijker op wordt, moeten wij nog héél even geduld hebben: Frozen 2 draait vanaf 20 november in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder