Frozen 2 poster

Veronica Superguide logo
Frozen 2 poster

Nieuwe details over Frozen 2 bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op de grote D23-expo van Disney heeft de animatietak van de studio afgelopen weekend nieuwe beelden vertoond van Frozen 2. Ook al zijn de beelden nog niet online vrijgegeven, uit diverse ooggetuigenverslagen van aanwezigen  komen we al veel nieuws te weten. Ook heeft Disney twee nieuwe personages bekend gemaakt: zo zal Evan Rachel Wood (Westworld) in flashbacks de stem verzorgen van de moeder van Elsa en Anna, terwijl Sterling K. Brown (oa This is Us, American Crime Story) de stem van ene Luitenant Matthias voor zijn rekening neemt.

Luitenant Matthias kende de opa van Anna en Elsa nog

Wat zijn er voor scènes vertoond? In een korte flashback viel te zien hoe deze Luitenant Matthias een jongere versie van Anna wijze raad geeft. Hij zou haar grootvader nog gekend hebben, en die nam het goede nooit vanzelfsprekend aan, aldus de militair tegen het tienermeisje.

Elsa’s stemmen in haar hoofd

Daarnaast zou te zien zijn hoe Elsa last heeft van mysterieuze stemmen in haar hoofd. Tijdens een scène waarin de zusjes samen met sneeuwpop Olaf en Anna’s vriendje Kristoff aan het spelen zijn rent Elsa ineens weg als ze last krijgt van deze stemmen. Anna rent er bezorgd achteraan en heeft zo niet in de gaten dat Kristoff iets heel speciaals voor haar had gepland.

En weer een oorwurm van een lied

Ook zou er een nieuw lied te horen zijn geweest dat net zo'n oorwurm belooft te worden als Let It Go. De beide vooraanstaande filmsites Collider en Slashfilm kunnen er niet over uit hoe catchy dit nieuwe nummer is. Een officiële titel is er nog niet, maar aangezien Idina Menzel uit volle borst “Into the Unknown” zingt zou het liedje wel eens zo kunnen heten. 20 november weten we het, want dan gaat Frozen 2 eindelijk in première!

Lees verder