A Quiet Place Part II

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
A Quiet Place Part II

Eerste reacties op A Quiet Place 2 zijn extreem goed

|
|

Laatste update:

Al maanden lang moeten we het slechts met zulke geweldige teasers doen, maar nu krijgen we eindelijk écht te horen wat we mogen verwachten van horror-sequel A Quiet Place Part II.

Een stel journalisten - waar we helemáál niet jaloers op zijn hoor! - mocht alvast kijken naar dit vervolg op verrassingshit A Quiet Place (2018) van acteur-regisseur John Krasinski, die óók tekende voor deel twee. En eerlijk gezegd is het bij horrorvervolgen altijd maar afwachten of men de magie van het origineel opnieuw kan vangen. 

Eerste reacties

Als we deze eerste indrukken mogen geloven, hoeven we ons helemaal niet druk te maken. Het lijkt erop dat we geen enkele negatieve tweet kunnen vinden en... dat is toch vrij uniek voor twitter!

Buikpijn

Ook geven sommige van deze lucky journalisten aan dat de film ook echt iets 'deed' met hun lichamen. "I have a stomach ache now from how tense this movie is", bereidt Mike Ryan (Uproxx) ons alvast voor. Nou, we hadden er al extreem veel zin in, maar nu helemáál!

A Quiet Place 2

We weten tot nu toe niet erg veel over het verhaal van A Quiet Place 2 en dat is misschien maar goed ook. Wel is duidelijk dat de familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe) hun huis moesten verlaten na de verwoestende gebeurtenissen uit het origineel. Ze slaan op de vlucht en vinden nieuwe overlevers, zoals het nieuwe personage van Peaky Blinders-held Cillian Murphy. Is hij een good guy of villain? En komen we meer te weten over die monsterlijke wezens die de wereld in chaos stortten? 

Ssssst! A Quiet Place Part II draait vanaf 19 maart in de bios!

Lees verder