A Quiet Place Part II, Superbowl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
A Quiet Place Part II, Superbowl

Psst, er is een nieuwe teaser van A Quiet Place: Part II

|
|

Laatste update:

Super Bowl 2020 moet nog komen, maar net als de teaser van de nieuwste Spongebob-film, is de nieuwste teaser van A Quiet Place: Part II ook alvast uitgebracht. En daar zitten verrassende elementen in.

Zo leek het er even op dat schrijver en regisseur John Krasinski, die zelfs lof kreeg van Stephen King, zelf niet meer te zien zou zijn als zijn karakter Lee Abbott, aangezien hij *spoiler* niet meer in leven was. Maar uit deze reclamespot blijkt dat we hem niet hoeven missen. De teaser begint namelijk met een terugblik uit de tijd dat de aliens de wereld nog niet hadden overgenomen en dat heeft zijn alterego nog wel meegemaakt. Toch nog een fijne twist! Bekijk de extra teaser hieronder.

Het verhaal

In deze tweede film wordt de familie Albott, vertolkt door Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe, opnieuw geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Ze blijven in stilte vechten om te kunnen overleven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In hun wanhoop proberen ze medestanders te vinden om samen mee te vechten tegen de enge beesten. Maar sommige mensen blijken nog erger dan de beesten zelf. Heb je de eerste trailer van de tweede film nog niet gezien? Bekijk 'm dan hier.

A Quiet Place 2 verschijnt op 18 maart in de bioscoop. De eerste film was onze favoriete horror van 2018. Gaat deze tweede film dat overtreffen? We gaan het zien! 

Lees verder