Andrew Lincoln als Rick Grimes in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andrew Lincoln als Rick Grimes in The Walking Dead

Nieuw op Netflix in oktober 2019

|
|

Laatste update:

In oktober zullen veel fans blij verheugd achter hun laptop of tv kruipen, want oh-oh-oh wat komen er veel leuke series uit op Netflix. Wat dacht je van Peaky Blinders, en ook de wekelijkse serie Riverdale beleeft haar vierde seizoen. De belangrijkste releases op een rijtje. 

Haunted seizoen 2

Het is weer oktober, en dus is het Halloween. En daarom komt het tweede seizoen van Haunted uit. Een doodenge serie waarin griezelige verhalen worden verteld in een enge kamer, en die worden dan door de vertelling heen vervlochten. Griezelverhalen a la 2019.

Op 11 oktober op Netflix.

Insatiable seizoen 2

Een serie die nogal wat ophef veroorzaakte, en niet omdat de serie nou zoveel gepassioneerde fans had. Tuurlijk, die zijn er ook, maar de serie kreeg vooral kritiek omdat het aan fatshaming deed, en de clichés van onder andere homo's over het scherm rolden. Kortom: een serie om misschien juist niet te kijken, of te checken waar al die ophef over was.

Insatiable staat 11 oktober op Netflix.

Nieuw op Netflix in oktober 2019

Plan Coeur seizoen 2

Nooit van gehoord? Dat kan best. Wij noemden Plan Coeur als een van de beste internationale series. In hetzelde rijtje met La Casa de Papel. De serie Plan Coeur speelt zich af in Parijs en is de Franse Bridget Jones. Romantiek in Parijs? Niet voor de 30-jarige Elsa, een single vrouw. Ze haat haar baan, haar woning en de ludevu om haar ex.  In seizoen 1 doen haar vriendinnen er alles aan om Elsa er weer bovenop te krijgen. Inclusief het inhuren van een gigolo. 

Plan Coeur staat 11 oktober op Netflix.

Living with Yourself seizoen 1

Fans van Paul Rudd (Ant -Man) zullen deze serie wel waarderen, want hij speelt een hoofdrol. InLiving With Yourself speelt Rudd een gewone man, Miles, die het idee heeft dat hij niet uit het leven haalt wat er in zin. Hij meldt zich aan voor een behandeling waardoor hij een beter mens wordt.

Living with Yourself staat 18 oktober op Netflix.

Films

In the Tall Grass

Een Stephen King film! De tweeling Becky en Cal komen er achter dat gras geen onschuldig goedje is. Ze horen tijdens een tripje op het Amerikaanse platteland een noodkreet uit het hoge gras. Maar als broer en zus op zoek gaan kijken waar dat allemaal vandaan komt... Nou ja, je raadt het al. Nachtmerrie-materiaal.

In the Tall Grass staat op 1 oktober op Netflix.

El Camino: A Breaking Bad Movie

Het duurde knap lang voor we weer mochten genieten van een productie uit de Breaking Bad-stal. Deze film is één groot mysterie, omdat werkelijk niemand een idee had waar El Camino over zou gaan. Wij deden overigens een poging, met deze 5 vragen die de film toch echt zal moeten beantwoorden. Nieuwsgierig zijn we zeker.

El Camino: A Breaking Bad Movie11 oktober op Netflix.

The Laundromat

Een weduwe (Meryl Streep) onderzoek verzekeringsfraude, wat haar leidt naar een paar advocaten in Panama. En hier treffen we nog meer oude bekenden: Gary Oldman en Antonio Banderas spelen deze rollen. Bovendien is de film geregisseerd door Steven Soderbergh. Dus hee, misschien wel een avondje kijken waard. 

18 oktober op Netflix.

Dolemite is my Name

Een Netflix-film met Eddie Murphy. Wanneer de veelzijdige Rudy Ray Moore door Hollywood wordt buitengesloten, besluit hij in 1975 zelf de blaxploitation-film Dolemite te maken.

Op 25 oktober bij Netflix.

Nieuw op Netflix

Geen nieuwe series en films, maar wel nieuw op Netlfix. Deze producties komen er ook bij:

  • Rumor Has It - 1 oktober 
  • A Nightmare on Elmstreet - 1 oktober 
  • Jaws - 11 oktober
  • Dawn of the Dead - 11 oktober
  • Shrek - 11 oktober
  • The Purge - 11 oktober

 Dus je avondje griezelen is dik gevuld deze maand. Kijk-ze!

Lees verder