In the Tall Grass van Stephen King op Netflix

Veronica Superguide logo
In the Tall Grass van Stephen King op Netflix

Netflix onthult eerste beelden Stephen King-verfilming In the Tall Grass

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over een paar weken gaat In the Tall Grass in première. Om alvast in de stemming komen, geeft Netflix alvast een gruwelijk eerste voorproefje!

Tweeling

Hooikoortspatiënten wisten dit natuurlijk allang, maar binnenkort kan de rest van de wereld er ook niet meer omheen: ongemaaid gras is de wortel van al het kwaad! Daar komen Becky and Cal ook achter in de Stephen King-verfilming In the Tall Grass. Deze tweeling hoort tijdens een tripje op het Amerikaanse platteland een noodkreet komen uit het hoge gras. Maar als broer en zus op zoek gaan naar de bron van de ijzingwekkende schreeuw, komen ze in grote problemen…

Cultklassieker

Gisteren plaatste Netflix bovenstaande video online met alle aankomende horrorreleases. En daarin mag In the Tall Grass natuurlijk niet ontbreken. De film zal geregisseerd worden door Vincenzo Natali, die eerder tekende voor de cultklassieker Cube. Tel daar een hoofdrol bij op voor Patrick Wilson (The Conjuring), en het ziet ernaar uit dat fans van Stephen King nog een hoop hebben om naar uit te kijken na It: Chapter Two!

In the Tall Grass is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Lees verder