Netflix werkt aan Stephen King-verfilming In The Tall Grass

Door Redactie
Netflix werkt aan Stephen King-verfilming In The Tall Grass

Netflix en Stephen King blijkt een gelukkige combinatie. De streaming-dienst is bezig met een nieuwe film gebaseerd op een verhaal van de horrorkoning!

Na het succes van It, struikelden de studio’s over elkaar heen om het werk van Stephen King weer te mogen verfilmen. Ook Netflix pikte een graantje mee van de nieuwe belangstelling voor de horrorschrijver. Vorig jaar verschenen Gerald’s Game en 1922 als Netflix Original. Een derde King-verfilming is inmiddels in de maak bij de streaming-dienst: In The Tall Grass!

Noodkreet

In dit Stephen King-verhaal horen Cal en Becky, een tweeling, een jongetje om hulp roepen. De noodkreet komt uit het hoge gras. Ze besluiten om het jongetje te redden. Maar als ze het landweggetje verlaten, komen ze er al snel achter dat er misschien geen weg terug is… Vincenzo Natali zal de film regisseren. Hij tekende onder meer voor de cultklassieker Cube, Splice en enkele afleveringen van Westworld. Over Westworld gesproken: James Marsden, die in de HBO-serie de rol speelt van Teddy, zal naar verluidt een belangrijke rol spelen in de horrorfilm.

De opnames voor In The Tall Grass gaan deze zomer van start!