Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight gaat van start! Over niet al te lange tijd zullen we dus vast weer hoteldebotel zijn over een groep nieuwe kandidaten, maar wees gerust: we zijn de golden oldies ook zeker niet vergeten! Wij zochten eens uit hoe het nu met ze gaat.

1. Thierry Corée

Thierry en Sanne waren vorig jaar het allereerste paar dat in het huwelijksbootje trad. Lange tijd leek dit koppel het te gaan halen en we wilden zelfs al bijna de slingers en ballonnen uit de kast halen, maar helaas mocht het voor deze twee niet zo zijn. Kort na de opnames besloten ze alsnog te gaan scheiden. Volgens Sanne sloeg de vonk tóch niet over, terwijl Thierry beweerde dat zijn ex-vrouw een heel ander persoon buiten de camera's was. Wat het ook was, het is inmiddels tijd om vooruit te kijken! 

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Het afgelopen jaar was vooral voor Thierry een ware rollercoaster! Begin juli schreef hij op Instagram nog een openhartig bericht over zijn (falende) liefdesleven"Na mijn MAFS-avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. Toch kwam ik daarna iemand tegen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Helaas liep het anders. Je datet soms, maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt", liet hij weten. "Soms word je er 'moedateloos van." 

Gelukkig gaf deze knappe man het niet op, want inmiddels is hij gesetteld en wel. "The word is out. Ik ben gelukkig, heel gelukkig. Mag ik jullie voorstellen aan de vrouw die dat veroorzaakt? Dit is Romy, de vrouw die mij laat lachen, liefde laat voelen en enorm lief is." Smelt! 

2. Sanne Eygenraam

Het huwelijk van Sanne en Thierry spatte dan op het laatste moment uit elkaar, maar lang duurde het niet voordat Sanne weer aan de man was. In maart van dit jaar stelde de blondine haar nieuwe liefje voor met een post van haar en hem plus een stel hartjes. Ondanks dat zijn naam nog altijd een groot vraagstuk is, bleek er al snel nog meer goed nieuws: begin 2021 verwachten de twee namelijk al hun eerste kindje. Ze liet er dus duidelijk geen gras over groeien én gelijk heeft ze!

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

3. Henk van de Ven

Henk en Chantal waren vorig jaar duidelijk geen 'match made in heaven', maar aan vuurwerk op hele andere manieren geen gebrek. Zowel tijdens als na de opnames vochten de twee elkaar de tent uit, met zelfs juridische stappen tot gevolg. Lang hoeven we dus niet bij het liefdesgeluk van dit koppel te blijven hangen, want het mag voor iedereen duidelijk zijn dat er van liefde nooit en te nimmer sprake is geweest.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Gelukkig hoefde Henk ook niet ver te zoeken naar een nieuwe vrouw, want die was immers gewoon aanwezig op zijn eigen huwelijk! Je ziet maar dat er in een jaar veel kan gebeuren, want de zingende vader is nu al bijna twaalf maanden gelukkig met zijn Katja en de twee wonen zelfs al samen! Dat had hij vast niet kunnen bedenken toen hij zich in 2019 inschreef voor de ultieme liefdesshow.

4. Chantal Huf

Met onze 'wenkie' ging het er minder rooskleurig aan toe. Ze had zoveel behoefte aan twee armen om zich heen, maar door haar deelname schoot de angst erin dat mannen haar alleen maar wilde vanwege haar fame. "Dan denk ik: staat er misschien straks een hele groep die het leuk vindt om Wenkie te zien?" vertelde ze eerder dit jaar nog openhartig. Even leek het er ook op dat ze die Tinder-app voorgoed aan de wilgen kon hangen, maar helaas duurde dat sprookje misschien nog wel korter dan haar avontuur met Henk. "Ik treed niet in details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt."

Het blijft een beetje gissen naar de liefdesstatus van onze Chantal. Nog geen maand geleden liet ze met een duidelijk filmpje weten de man van haar dromen te hebben gevonden, maar drie keer knipperen en het filmpje was weer weg. We hopen maar dat hij gewoon niet zo van de spotlights houdt.

5. Kimberly Blomvliet

Ze had geen racefiets, ging te weinig naar festivals en reisde teveel. Waar eerst nog de seksuele aantrekkingskracht van het beeld spatte op het prachtige Curaçao, spatte die luchtbel ook sneller dan het licht weer uit elkaar. En dat had met name te maken met de waslijst aan eisen die Robin voor Kimberly had. De twee gingen na een vurig woordengevecht uit elkaar en dat is ook nooit meer goed gekomen.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Of dat ook geldt voor het liefdesleven van Kimberly? Dat is ons niet helemaal duidelijk als we na haar prachtige (maar inmiddels afgesloten) Instagram-feed kijken. Laten we het zo zeggen: we zien geen (vaste) partner aan haar zijde. Wat we wel zien? Prachtige reisfoto's, want over één ding had Robin wel gelijk: deze meid houdt er niet van om stil te zitten. Ze bezocht dit jaar diverse landen en brengt op dit moment zelfs een lange vakantie door op Curaçao (waar ze dus inderdaad vorig jaar nog op huwelijksreis was).

6. Robin Menger 

Robin was niet door alle kijkers zo geliefd, maar op liefdesgebied heb je vaak aan één iemand genoeg. Nou, dat heeft hij geweten! In februari van dit jaar stelde hij zijn nieuwe vriendin Kim al aan de wereld voor, maar ondertussen zat er in die Instagram-post ook nog eens een cryptische boodschap verborgen. "Mijn liefde, reus, eindelijk het mag, blij met jou, voor altijd, september 2020." Juist, het duurde niet lang voor we eruit haalde wat hij bedoelde: Robin kreeg namelijk op 31 augustus samen met de partner waar hij nu nog steeds de liefde mee viert zoontje Jake.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

7. Chantal Lassche

Voor het eerst in de geschiedenis van Married at First Sight Nederland stapten er twee vrouwen in het huwelijksbootje. Het was een beetje aftasten en toekijken, maar uiteindelijk bleek de liefde tussen Chantal en Ingeborg toch niet van twee kanten te komen. "Helaas zijn de vonken er niet geweest en is mijn gevoel voor jou niets meer dan vriendschappelijk", liet Ingeborg aan het slot van het programma weten. De twee gingen dan ook zonder elkaar door. 

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Het liefdesavontuur liep voor Chantal dan misschien niet af zoals ze had gehoopt, maar het opende wel weer nieuwe deuren. In juli van dit jaar wisten we namelijk al te melden dat Chantal weer een nieuwe relatie had, en die liefde is nog altijd actueel. Veel weten we niet over Liset, maar als insiders van Chantals afgeschermde Instagram-profiel zien we wel dat beide vrouwen constant een grote glimlach op hun gezicht hebben. Daar hoeven we ons dus vast geen zorgen over te maken.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

8. Ingeborg Stam

In juli van dit jaar was Ingeborg ook gesetteld met ene Femke, maar de vraag is: vieren die twee ook nog altijd de liefde? Nou, als we de gelukzalige foto's op de Facebook-pagina van Ingeborg zien, hebben we ook daar absoluut geen zorgen over. Met kussende en innige foto's maken ze hun publiek duidelijk dat ze bij elkaar horen. Zo is het toch nog voor allebei goed gekomen op liefdesgebied, al hebben we dan geen foto's om dat aan je te bewijzen.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

9. Jeroen Jansema

Jeroen en Antoine begonnen veelbelovend aan hun MAFS-avontuur, maar uiteindelijk bleken de verschillen tussen de introverte Jeroen en de extraverte Antoine net te groot om te overbruggen. "Ik zou ons huwelijk daarom willen omzetten in een vriendschap", maakte Antoine in het eindgesprek duidelijk, waar Jeroen zich bij aansloot. We weten niet of die vriendschap nog altijd bloeit, maar over het liefdesleven van de twee weten we des te meer.

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Of toch niet? Als we eerlijk zijn, durven we toch niet met volle zekerheid te zeggen of Jeroen nu single of bezet is. Puur op basis van zijn Instagram vermoeden we dat hij het liefdesgeluk ook na de opnames van MAFS nog niet heeft gevonden, maar wie zal het zeggen? Wie weet houdt de Amersfoorter het wel heel goed verborgen. Als dat zo is, gunnen we hem natuurlijk het beste.

10. Antoine Brok

Cupido lijkt daarentegen bij Antoine wel raak te hebben geschoten, al moeten we dat nog wel voorzichtig zeggen. De voormalig realityster heeft namelijk slechts twee foto's met de desbetreffende man geplaatst, maar de hartjes van zowel hem als zijn medekandidaten van MAFS vliegen je wel om de oren. We gaan er dus vanuit dat hij weer het liefdesgeluk heeft gevonden, want dat kan je na het zien van de pretoogjes op de onderstaande foto bijna niet ontkennen.

11. José van der Heijden

Als we ons geld voor het meest veelbelovende koppel op één stel hadden moeten inzetten, hadden we dat uiteindelijk gedaan op José en Ferry. De twee bleven getrouwd, besloten kort daarna toch om te scheiden om vervolgens toch nog even door te gaan met daten. Uiteindelijk bleef er - volgens hun zeggen - niets anders over dan een hechte vriendschap, maar is dat nog altijd zo? 

Hoe gaat het nu met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen?

Nou, met die vriendschap zit het wel goed, maakte Jose eind oktober nog duidelijk op haar Instagram-account. "Als je elkaar precies een jaar kent, dan mag je dat best vieren toch? Trip down memory lane, omdat het toen allemaal zo snel aan ons voorbij ging." Maar we moeten de fans van dit koppel helaas opnieuw teleurstellen, want de hashtag zegt alles: "#vriendenvoorhetleven". Opnieuw geen romantiek dus! Ook lijkt er van een andere man nog geen sprake.

12. Ferry Marijt

En een andere vrouw in het leven van Ferry? Nou, daarvoor ligt zijn hart nog iets teveel bij José, vermoeden we. Zo schrijft hij: "Jij bent het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen en elke keer als ik jou zie, maakt mijn hart nog altijd dat sprongetje. Ik kan je niet meer uit mijn leven wegdenken en je bent in dit jaar meer geworden dan alleen mijn allerliefste en leukste ex-vrouw. Je bent ook een maatje voor het leven geworden." Stiekem houden wij door dit bericht de hoop dat deze twee elkaar ooit nog eens echt gaan vinden, want wat lief!

Het nieuwe seizoen Married at First Sight is elke maandag en dinsdag te zien om 20.30 uur op RTL4.

Lees verder