Sanne en Thierry in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sanne en Thierry in Married At First Sight

MAFS-Thierry onthult: 'Sanne werd een ander persoon'

|
|

Laatste update:

Thierry uit Married at First Sight zet een beetje de vuile was buiten! Hij onthult in een nieuw interview dat zijn ex-vrouw Sanne compleet veranderde toen de camera's van RTL 4 verdwenen... 

Eerder deze week zagen we in de allerlaatste MAFS-aflevering hoe tortelduifjes Sanne en Thierry bij elkaar bleven! Slechts één dag later klapte die droom alweer uit elkaar: de vonk was na de opnames niet echt overgeslagen en dus gingen de twee scheiden. Thierry klapt nu uit de school over de Sanne die wij niet zagen.

'Een ander persoon'

"Toen we elkaar zagen zonder camera’s, werd Sanne een ander persoon", aldus Thierry in gesprek met het AD. "Ze zocht best veel bevestiging en liet het het initiatief vaak bij mij liggen. Terwijl ik het fijn vind dat iemand stevig in haar schoenen staat en ook zelf eens het initiatief neemt."

Eerder vertelde Thierry in RTL Boulevard ook al over de breuk met Sanne:

Kinderen

Maar dat is nog niet alles. Het ging gewoon véél te snel voor Thierry. Sanne had 'een andere kijk op de snelheid van onze relatie'. "Ze wilde sneller dan ik. Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen." De twee hebben nu géén contact meer. Thierry lijkt het ook jammer te vinden dat de programmamakers niet lieten zien dat hij géén setje meer vormt met Sanne. "De kijker ziet een happy ending, maar in werkelijkheid is het anders."

Married at First Sight-geluk

MAFS was top-tv - zeker ook door smaakmakers als Chantal en Henk - maar op het gebied van de liefde loopt het toch steeds weer uit op één groot fiasco. Gelukkig is het ook weer niet alleen maar kommer en kwel. Zo heeft Henk inmiddels buiten het programma om wél een liefje gevonden, net als kandidaat Robin, en zijn José en Ferry weliswaar gescheiden, maar blijven ze toch daten! Kijk - er is nog hoop!

Lees verder