married at first sight mafs 2020 robin kimberly bruiloft huwelijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
married at first sight mafs 2020 robin kimberly bruiloft huwelijk

Robin uit Married at First Sight laat zijn nieuwe vriendin zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Helaas zijn alle stellen uit Married at First Sight 2020 inmiddels alweer gescheiden. Zelfs de relatie tussen Sanne en Thierry hield uiteindelijk toch geen stand… Gelukkig kun je ook gewoon in het echte leven de liefde vinden, zo bewijzen Henk en Robin! Ook die laatste kandidaat heeft na zijn MAFS-avontuur namelijk een nieuwe vriendin gevonden.

Married at First Sight-Robin trouwt opnieuw?

Op Instagram is te zien dat Married at First Sight-kandidaat Robin een nieuwe relatie heeft. Daar waar andere kandidaten (lees: Chantal…) niet zo subtiel aan het daten sloegen, heeft Robin netjes gewacht totdat de laatste MAFS-aflevering uitgezonden werd. We vermoeden echter dat hij zijn vriendin Kim al veel eerder heeft leren kennen… Robin heeft namelijk al een plekje verdiend in haar Instagram-biografie! Ook krijgt de eerste foto van het stel een opvallende beschrijving mee: "Mijn liefde, reus, eindelijk het mag, blij met jou, voor altijd, september 2020." We hebben geen idee wat er in september 2020 plaats gaat vinden… Een bruiloft? Een baby? Hopelijk snel meer nieuws!

Robin en Kimberly uit MAFS weer gescheiden

Robin werd in Married at First Sight 2020 aan Kimberly gekoppeld. Of de experts hun werk volgend jaar inderdaad wat beter moeten doen, laten we in het midden, maar het was in ieder geval duidelijk dat Robin en Kimberly niet voor elkaar bestemd waren… Volgens Kimberley was Robin namelijk niet eerlijk geweest. Zo zocht hij bijvoorbeeld een sportieve vrouw. We hopen dat Kimberly ook het geluk vindt, al dan niet met een nieuwe liefde!

Lees verder