Chantal uit Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal uit Married at First Sight op RTL 4

O nee! Huwelijk van Chantal en Henk in Married At First Sight mislukt?

|
|

Laatste update:

Neeeeeee! Als onderstaande nieuws waar blijkt dan heeft het huwelijk tussen Chantal en Henk in Married At First Sight (MAFS) toch geen stand gehouden… Chantal is namelijk door Shownieuws gespot op Tinder. En dat is natuurlijk geen app voor nette getrouwde mensen.

Married At First Sight-Chantal gespot op Tinder?

De markante Chantal maakt sinds haar deelname aan Married At First Sight behoorlijk wat tongen los op Twitter. Men raakt bijvoorbeeld niet uitgepraat over het wensenpakket en de wenkbrauwen van de smaakmaker van MAFS! We hadden hoop dat ook Henk smoorverliefd zou worden op Chantal… Als we de berichten mogen geloven, zijn de twee echter alweer gescheiden. Chantal (of Sjan?) is namelijk gespot op Tinder.

Chantal en Henk: smaakmakers Married at First Sight

In de afgelopen uitzending van Married At First Sight leken Chantal en Henk het best wel leuk met elkaar te kunnen vinden. Op Tinder geeft Chantal echter aan op zoek te zijn naar haar “allerlaatste eerste date”. En dat klinkt niet bepaald als een getrouwde vrouw! Hoe het ook zit: we gunnen haar alle geluk in de liefde… Want tot dusver lijkt het haar in ieder geval niet erg mee te zitten.

Hoe het verdergaat met Chantal en Henk zie je elke maandag en dinsdag in Married At First Sight op RTL4 en Videoland.

Lees verder