Chantal uit Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal uit Married at First Sight op RTL 4

Married at First Sight-kijkers geobsedeerd door Chantal

|
|

Laatste update:

Twitterend Nederland heeft er sinds vorige week een nieuwe obsessie bij: kandidate Chantal uit Married at First Sight. Ook deze week is het weer raak: kijkers raken niet uitgepraat over deze... markante persoonlijkheid!

'Sjetal' - zoals kijkers haar vaak noemen - is een opvallende verschijning. Haar imposante wenkbrauwen, indrukwekkend eisenpakket voor toekomstig man Henk én die verzameling tattoo's maakten gisteren en eergisteren weer massaal de tongen los op twitter. En we dachten dat men al een uitgesproken mening had over nieuwe presentator Carlo Boszhard; nou, dan moet je eens kijken wat Nederland van Chantal vindt!

Reacties

En dat is niet mals! Chantal, die je ook kent uit een ander datingprogramma, lokt talloze reacties uit. Vooral haar lijst met eisen voor Henk valt niet bij iedereen in de smaak. "Sjetal wil geen neushaar, armhaar of schaamhaar", zo somt kijker Myra op. "Ook mag hij geen chips eten uit de zak. Maar een bruid die een peuk omhoog houdt terwijl haar oksels gedept worden vindt Sjetal heel normaal." En de reactie "ik was hard weggerend als ik Henk was" kom je ook meer dan eens tegen...

Henkie en Wenkie 

Gisteren was aan het einde van Married at First Sight dan toch eindelijk te zien of Henk en Chantal - aka 'Henkie en Wenkie' - elkaar het jawoord gingen geven. Althans: dat dachten we. Net voordat de grote vraag werd gesteld, bleek de aflevering opeens afgelopen. De makers hebben met zo'n persoonlijkheid als Chantal natuurlijk kijkcijfergoud in handen dus een beetje uitmelken is meer dan logisch. Toch duurt het volgens sommigen allemaal té lang...(Oh ja: schakel volgende week in want dan gaan we écht zien of de twee alsnog 'ja' zeggen)

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4. Op Videoland kun je overigens vooruitkijken!

Lees verder