Married at First Sight-team: 'volgend seizoen moeten we beter voorbereiden'

Veronica Superguide logo
Married at First Sight-team: 'volgend seizoen moeten we beter voorbereiden'

Married at First Sight-team: 'volgend seizoen moeten we beter voorbereiden'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Seksuologe Eveline Stallaart denkt dat haar Married at First Sight-team volgend seizoen langer de tijd moet krijgen om de kandidaten te volgen voor hun match. De programmareeks was een succes, maar niet voor de liefde: elk koppel is na afloop van elkaar gescheiden! "Een heleboel dingen hebben we natuurlijk niet gezien. Hoe mensen in hun natuurlijke habitat zich ontplooien weten we niet.” Eveline denkt dat ze volgend seizoen met genoeg research betere matches kunnen maken.

Alle huwelijken ontbonden

De kijkcijfers vlogen de pan uit en op sociale media werd veel gelachen om de ongemakkelijke momenten tussen de koppels. Maar eigenlijk was het seizoen één grote mislukking: alle huwelijken zijn gestrand. Eveline erkent dat de mislukte matches deels de schuld zijn van het MAFS-team.

"Ik denk dat het zeker bij ons ligt als experts. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk een potentieel maatje af te geven. Maar wij zien maar een fractie van wat er in die mensen omgaat, wat hun karakter is. En dat kan niet in zo’n korte tijd.

Langere voorbereiding

Dat moet dus anders. “Ik wil eigenlijk toch kijken of we de kandidaten nog nét een beetje beter kunnen leren kennen op de vlakken waarop ze kwetsbaar zijn. Als er druk is, als ze een drankje op hebben, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Maar wie weet.” Als het aan Eveline ligt zullen we volgend seizoen een stuk meer geslaagde huwelijken zien. Hopelijk niet allemaal, want de mismatch tussen Henk en Chantal was echt top-tv!

Toch nog één match

Het programma is niet helemaal voor niks geweest, hoewel José en Ferry wel gescheiden zijn is de liefde tussen de twee nog niet over. Ze zijn nu lekker aan het daten samen. En ook Henk heeft via het programma een andere leuke vrouw leren kennen met wie hij nu gelukkig is. Voor de kandidaten die nog een poging willen wagen komen de programmamakers met Married at First Sight: Second Chance. Nu hoeven ze gelukkig niet meteen te trouwen!

Married at First Sight-team: 'volgend seizoen moeten we beter voorbereiden'

Lees verder