Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Kijkers gaan stuk na hilarische opmerking MAFS-Chantal

|
|

Laatste update:

Dat veel kijkers Married At First Sight-ster Chantal niet zo trekken, is inmiddels ruimschoots bekend. De huwelijksperikelen tussen haar en hubby Henk halen wekelijks veel haat naar boven bij twitterend Nederland. Maar... gelukkig viel er ook nog wat te lachen!

Gisterenavond zagen kijkers hoe het afliep op de huwelijksreis tussen de twee kibbelduifjes. De bom was natuurlijk al lang keihard ontploft nadat Chantal bekendmaakte dat ze eigenlijk helemaal niet wilde trouwen met Henk. Maar ook daarna gingen er nog een paar spreekwoordelijke bommetjes af...

Hilarisch

Zo hield Henk zich nu absoluut niet meer in en ging hij nu ook helemaal los op Chantal en haar 'leugens'. Tussen al het verbale geweld door was er gelukkig ook nog ruimte voor de nodige lachmomentjes. Hoezo dan? Nou, Chantal beschreef Henk op een gegeven moment als 'de tegenpartij' en dat vonden kijkers toch best geinig. Dat is ook wel eens fijn, zo tussen al die haatberichtjes door!

Een en al liefde

Nou, tussen het illustere duo 'Henkie en Wenkie' zit geen sprankje liefde meer - als dat er überhaupt al ooit zat. Gelukkig zitten beide Married at First Sight-kandidaten 'in het echt' in beter liefdes-vaarwater. Het lijkt erop dat Cupido raak schoot bij Henk: die is nu met een vrouw die vermoedelijk óók op zijn bruiloft met Chantal was. Wow! En ook 'Sjetal' probeert weer dates te scoren. Je vindt haar namelijk op... Tinder! Hopelijk zit het nu wél mee voor deze twee smaakmakers. Ze probeerden allebei vóór MAFS al eens de liefde te vinden in andere tv-programma's.

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder