Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Married at First Sight-kijkers gaan los op Chantal na onthulling

|
|

Laatste update:

Als grote smaakmaker van Married at First Sight (RTL4) moet deelneemster Chantal helaas ook met erg veel kritiek zien te dealen. Na de uitzending van gisterenavond, waarin ze aan Henk vertelde dat trouwen eigenlijk een no-go was, gaat het werkelijk waar hé-le-maal los op twitter.

Kijkers hadden eerder al medelijden met 'Sjetals' man Henk ('Henkie en Wenkie'), maar na gisterenavond zeker. Velen vinden het not done hoe Chantal op huwelijksreis omgaat met Henk. Dat komt ook door sommige opmerkingen. Zo is het na de reis eigenlijk de bedoeling dat de twee even gaan samenwonen. "Het liefst breek ik m'n nek, zodat ik vanaf Schiphol rechtstreeks naar huis kan", aldus Chantal.

Henkie en Wenkie

Toch laat ook Henk er geen gras meer over groeien. Hij wil ook absoluut niet verder met zijn 'wetenschappelijke wederhelft'. "Wij gaan het niet redden, Chantal", zei hij nuchter. En de Brabander - die te horen kreeg dat Chantal eigenlijk nee wilde zeggen bij het altaar - gaat nog even door. "Maar als je al nee wilde zeggen, heb je het dan wel een eerlijke kans gegeven?"

Eerlijk of niet?

Uiteraard heeft Chantal daar een weerwoord op. "Ik vind dat jij heel erg vingerwijzend doet naar mij. Ik heb juist ja gezegd om het een kans te geven, dus dat vind ik onredelijk van jou." Henk: "Dit huwelijk was gedoemd te mislukken. Had dan nee gezegd, dan was je wel eerlijk geweest." Qua kibbelen zit het wel goed, zou je denken - dat gebeurt in de beste huwelijken. Maar nee hoor; het is echt gedaan met 'Henkie en Wenkie'. "Ik slaap maandagavond lekker thuis", zegt Henk. "Godzijdank wel, ja", reageert Chantal. Auw! Twitter zat zich zoals verwacht weer enorm te ergeren.

Married at First Sight gemist? Terugkijken kan hier!

Lees verder