Chantal MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal MAFS

Gemist: MAFS-Chantal wilde helemaal niet trouwen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het hoge woord is eruit: Chantal en Henk zijn géén match. Maandagavond werd in de uitzending pijnlijk duidelijk dat de spraakmakende Chantal helemaal niet wilde trouwen met Henk: “ik had gewoon nee moeten zeggen.”

Spijt

Dat het niet zo lekker ging met het pasgetrouwde stel was al wel duidelijk, maar dat Chantal de relatie vanaf het begin al niet zag zitten is nieuws voor ons. “Ik wist het al,” zegt de blondine over het missen van een klik tussen de twee. De irritaties begonnen zich op te stapelen. Hoewel een breuk altijd even slikken is, zijn wij toch blij dat we dit avontuur hebben mogen meebeleven met het stel, want wat was het goede tv! Wij houden echt van Chantal en haar hilarische opmerkingen!

Medelijden met Henk

Veel kijkers leven al langer mee met Henk die ook niet gelukkig lijkt te zijn in dit huwelijk. Sommigen zelfs zo veel dat ze hem een aanzoek doen! Ook nu is de opmerking van Chantal volgens de trouwe Married at First Sight-kijkers net iets te bot. Je bedenken kan altijd, maar om nou te zeggen dat je nooit had willen trouwen… Dat gaat er bij veel twitteraars niet in. 'Sjetal' is in ieder geval lekker zichzelf!

Tot 25 februari is Married at First Sight te zien op maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur op RTL 4.

Lees verder