Henk en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

MAFS-Chantal zorgt voor ergernis: ‘medelijden met Henk’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Married At First Sight haalt weer eens alle narigheid in de mens naar boven! Ook gisteren gingen veel kijkers namelijk weer los op de spraakmakende kandidate Chantal en haar hubby Henk.

Velen beginnen zich namelijk af te vragen wat de matchmakers bezielden toen ze 'Henkie en Wenkie' koppelden. De huwelijksreis van 'Sjetal' en volkszanger Henk is er tot nu toe een vol pijnlijke momenten en ongemakkelijke miscommunicatie. Toen Henk in de aflevering van gisteren ook nog eens moest huilen, waren de rapen gaar bij twitterend Nederland. En dit zijn nog de 'lieve' reacties, moet je nagaan...

Henk en Chantal

Ook gaf Chantal gisteren tijdens de 'achter-de-schermen'-filmpjes aan dat ze Henk eigenlijk niet zo aantrekkelijk vindt. Zijn 'jongenslichaam' valt niet zo in de smaak. Henk daarentegen ziet Chantal wél zitten. Haar lichaam is helemaal 'zijn smaak'. Nou, je leest het: ook op dit punt verschillen de twee nogal van mening.

Match made in hell

Deze goed bedoelde 'match made in heaven' groeit langzaam uit tot een grote inschattingsfout van de programmamakers. Zeker nu we zagen hoe ook Henk zich aan Chantal ergert. Hij vindt dat ze teveel op haar mobieltje zit en moet stoppen met steeds die WiFi-code vragen wanneer ze ergens gaan eten, maar daar had Chantal absoluut geen boodschap aan. Oef! Ook volgende week belooft weer spektakel: we zien Henk in de preview naar het thuisfront bellen en dat is niét om te zeggen dat hij Chantal zo leuk vindt!

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4. 

Lees verder