mafs married at first sight 2020 henk chantal huwelijk bruiloft

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
mafs married at first sight 2020 henk chantal huwelijk bruiloft

Wat? MAFS-Henk heeft nieuwe liefde leren kennen op eigen bruiloft?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We lieten gisteren al weten dat Henk uit Married at First Sight (MAFS) overspoeld wordt met aanzoeken. We hebben echter slecht nieuws voor alle geïnteresseerde dames… Volgens Party (via Shownieuws) is Henk – na een gefaald huwelijk met Chantal – al lang weer voorzien op liefdesgebied!

Henk en Chantal uit MAFS als smaakmakers

Laten we eerlijk zijn: de track record Married at First Sight (MAFS) is niet geweldig… Ook dit jaar lijken niet alle matches in de praktijk even goed te werken. Dat geldt zeker voor smaakmakers Henk en Chantal. Ondanks dat we in het begin goede hoop hadden, lijkt een scheiding elke week dichterbij te komen. We schrijven bewust “lijkt”, want zeker weten doen we dat niet! De kandidaten aan Married at First Sight mogen namelijk helemaal niets zeggen over de afloop van hun huwelijk. Diezelfde regels blijken echter niet te gelden voor hun vrienden!

Toch succes in Married at First Sight voor Henk?

Een van de beste vrienden van Henk heeft namelijk laten weten dat het huwelijk inderdaad geëindigd is in een scheiding. Deze persoon stelt dat Chantal Henk verdriet heeft gedaan toen ze hun huwelijksreis vergeleek met een strafkamp: ”Henk vindt dit zwaar respectloos naar Married At First Sight toe, maar ook naar haar familie en zijn familie. Want iedereen heeft er iets moois van willen maken.” Gelukkig hoeven we ook weer niet te veel medelijden met Henk te hebben. Volgens die beste vriend is de MAFS-kandidaat namelijk dolgelukkig met een van de gasten op de bruiloft! Maar no worries: de vonk is echter later pas overgeslagen, toen Chantal al lang uit zijn leven was.

MAFS-Henk voelt liefde in de lucht

Zoals gezegd, mogen de kandidaten in Married at First Sight niets zeggen over de status van hun huwelijk. Zowel Chantal als Henk vinden dat echter lastig… Henk plaatste namelijk deze foto, met als hashtag: #Loveisintheair. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder