love at first sight stellen uit elkaar

Veronica Superguide logo
love at first sight stellen uit elkaar

Alle stelletjes vierde seizoen Married At First Sight alweer uit elkaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vorige seizoen kende ook weinig blijvend geluk en het is alweer raak, of liever gezegd, goed mis. Alweer zijn dit seizoen zijn alle huwelijken die zijn gesloten in het trouwprogramma Married at First Sight geëindigd in scheiding (en deze keer was er geen Gronings accent dat de boosdoener was).

Bam, bats, uit

Joost en Milly waren de laatste twee die elkaar nog niet spuugzat waren. Maar dat bleek vandaag dus ook klaar. Ook hun relatie is op de klippen gelopen, bevestigde de eindredacteur van het programma aan RTL Boulevard. Dat mag de pret overigens niet drukken: er wordt alweer gewerkt aan een vijfde seizoen. Je kon je een tijdje geleden opgeven, maar helaas zijn die lijnen inmiddels gesloten (mocht je enthousiast worden van het idee om met een wildvreemde te trouwen ter eer en glorie van RTL4)

Nieuwe presentator

Niet alleen de stelletjes hielden ermee op, ook Peter van der Vorst gaat zijn eigen weg. Hij gaat stoppen met de presentatie van Love At First Sight. Maar de nieuwe presentator is een oude bekende met aardig wat kilometers op de teller: Carlo Boszhard zal het vijfde seizoen van het trouwprogramma presenteren. Die heeft toch voldoende ervaring om er wat leuks van te maken. 

De ware

Love At First Sight is een noga kazig, maar ook heel vermakelijk programma met een simpele formule: heteroseksuele mannen en vrouwen worden gekoppeld aan elkaar door wetenschappers en matchmakers. Dat dit echt niet altijd succesvol is, of liever gezegd, zelden, dat blijkt maar weer. Je ziet mensen met een diepe wens om 'de ware' tegen te komen of 'echte liefde te vinden', die zich vol overgave in het avontuur storten. 

Milly en Joost

Het laatste stel dat elkaar houdoe zei was het koppel Milly en Joost. Vooral hij leek toch wel heel veel zin te hebben in het huwelijk. 

Alle stelletjes vierde seizoen Married At First Sight alweer uit elkaar

Milly was naar eigen zeggen ook wel enthousiast, maar leek ook wel erg ongemakkelijk. Ze zei wel erg vaak 'nou, we gaan het zien', en werkelijk iedere variatie daar op. Als stel zagen ze er niet verkeerd uit, en Peter van der Vorst zei ook nog dat hij ze écht, écht een heel goed stel vond samen. Maar vooral bij Milly schreeuwde het huwelijk ongemak. Wat Joost helemaal anders zag 'je doet dit zo goed' zei hij. Hij vond haar zo spontaan en 'actief' overkomen. Nou, dat leek maar zo, zei ze meteen. 

Alle stelletjes vierde seizoen Married At First Sight alweer uit elkaar

Hoewel ze allebei de intentie uitspraken om het echt te proberen met elkaar, is het dus geklapt. Niet zo gek als je gewoon maar bij elkaar wordt gezet naar aanleiding van een profiel. We hopen dat iedereen alsnog de liefde vindt die ze zo zoeken. En anders gewoon lekker andere dingen met zijn of haar leven gaat doen want mensen, niet iedereen hoeft te trouwen he? 'T is niet verplicht.

Lees verder