Ja, ik wil! Schrijf je in voor nieuw seizoen Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Ja, ik wil! Schrijf je in voor nieuw seizoen Married At First Sight

Ja, ik wil! Schrijf je in voor nieuw seizoen Married At First Sight

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ben je op zoek naar de liefde, niet verlegen én kun je tegen een stootje? Dat treft! Married At First Sight is op zoek naar nieuwe kandidaten.

Married At First Sight is een moderne klassieker, waarin wildvreemden door wetenschappers bij elkaar worden gezet, en met elkaar trouwen. Soms gaat dit best goed, maar de ‘relaties’ lopen meestal vast vanwege één of andere vage reden. Kandidaten blijken een hekel te hebben aan een Gronings accent (althans, meer dan normaal), familieleden zien de bui al hangen, en soms komt de bruid of bruidegom niet eens opdagen.

Je bent gewaarschuwd!

Meestal is Married At First Sight trouwens gewoon mooie televisie, waarin wildvreemden uit alle macht proberen om er samen iets van te maken. Af en toe gaat het trouwens wél goed. Bram en Patty, uit het eerste seizoen (2016) bleven getrouwd en zijn nu in verwachting van hun eerste kindje. Meestal echter, gaan de koppels faliekant de mist in. Hoe dan ook: leuk om te zien!

Married At First Sight

Het lijkt er trouwens niet op dat Peter van der Vorst het volgende seizoen van Married At First Sight zelf presenteert. Van der Vorst werd eerder dit jaar benoemd tot programmadirecteur van RTL, dus waarschijnlijk moet iemand het stokje van de presentator overnemen. Klinkt als een klusje voor Robert ten Brink, of misschien iemand anders?

De opnames voor het nieuwe seizoen Married At First Sight beginnen ‘binnenkort’. Inschrijven doe je via deze site! De nieuwe serie is in de loop van 2020 te zien op RTL4.

Foto: RTL/Roland J. Reinders

Lees verder