Gemist: Hoe is het met Married At First Sight-koppel Bram en Patty?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Hoe is het met Married At First Sight-koppel Bram en Patty?

Gemist: Hoe is het met Married At First Sight-koppel Bram en Patty?

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van Married At First Sight van start! Een team wetenschappers gaat weer op zoek naar de perfecte match die elkaar pas ontmoeten op hun huwelijksdag. Maar hoe is het eigenlijk met het succeskoppel van vorig jaar: Bram en Patty?

Married At First Sight

In het nieuwe seizoen van Married At First Sight krijgen bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman en relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven dit jaar versterking van een theologe om acht vrijgezellen aan elkaar te koppelen. De wildvreemden kennen elkaar dus niet en zien elkaar voor het eerst bij het ja-woord. 

Bram en Patty

En dat dit daadwerkelijk tot liefde kan leiden, bleek tijdens het eerste seizoen. Bram de Jong uit Den Bosch en Patty Christiaanse uit Breda pakten elkaar vast en lieten elkaar niet meer los. Na een jaar zijn ze nog steeds samen.

Samen oud worden

“Iedere relatie heeft pieken en dalen. Maar op dit moment zitten we zeker in een piek”, liet Bram weten. Het stel is dus nog steeds gelukkig getrouwd, al wonen ze nog niet samen. Wel hebben ze plannen om een huis te kopen en een gezin te stichten. Als verrassing hernieuwde trouwambtenaar Mariëlle, die ze vorig jaar in het huwelijk verbond, de huwelijkse beloften door middel van een Tibetaans ritueel. Bekijk het fragment hierboven!

Nieuwe matches

Kent het tweede seizoen weer zo’n succesverhaal? In de eerste aflevering zijn de wetenschappers na zorgvuldig testen uiteindelijk tot vier matches gekomen: Nikolai en Chantal, Ellen en Paul, Renate en Johan en het eerste homoseksueel koppel: Anthony en Simon.

Deze acht vrijgezellen ze zien elkaar pas op het moment dat ze in het huwelijksbootje stappen. Zegt het eerste koppel ja? De kijkers speculeerden er alvast op los. Je ziet het volgende week in Married At First Sight!

Lees verder