• Nieuws

Gemist: de grootste vijand van de liefde zijn… lijstjes!

Gemist: de grootste vijand van de liefde zijn… lijstjes!

De wetenschap bracht ze bij elkaar, maar de stellen in Married At First hadden op één ding niet gerekend. De vernietigende kracht van… het lijstje!

Tamara en Ron

Ron en Tamara deden erg hun best om hun huwelijk te laten slagen, maar slaagden hier (uiteindelijk) niet in. Na een aantal dates (en waarschijnlijk ontelbare nerveuze lachjes) zetten ze er uiteindelijk een punt achter.
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Het duo kon het uitstekend vinden met elkaar, maar ‘de vonk’ bleef helaas uit. Jammer, maar hulde voor de poging!

Christel en Marcel

Dat het huwelijk tussen Marcel en Christel gedoemd was, was eigenlijk al lang duidelijk. Ondanks een… spetterend begin! Marcel deed echt zijn best om Christel te pleasen, maar hoe aardiger hij deed, des te meer kritiekpunten toverde Christel uit haar hoge hoed.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Marcel was niet lang genoeg, had een vervelend accent, woonde te ver weg, rookte, hield van dieren en zo waren er nog wat ‘dingetjes’. De vakantiebestemming in Noorwegen was ook drie keer niks, en laten we maar ophouden.

Bericht wordt geladen...

Volgens de wetenschappers maken deelnemers wel eens de fout om met een waslijst aan eisen te komen, waarna ze ineens dé perfecte relatie verwachten. Daar was Christel het... niet mee eens.

Eliza en Yordy

Eliza liep het hele seizoen al rond met een gezicht van ‘hoe moet ik het hem vertellen?’, en gisteren was het eindelijk zo ver. Ze zat duidelijk niet op één lijn met Yordy, en zocht een verantwoordelijke, zelfstandige partner, hoewel ze Yordy wel een aardige jongen vond. Toen nog wel, want toen hij begon over een ander meisje dat hij wel zag zitten, was Eliza er helemaal klaar mee. Haar familie (en die van Yordy trouwens ook) vreesde er al voor.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Mogelijk deed Jordy een beetje stoer, omdat het lijstje met kritiek dat Eliza had opgesteld hem kwetste. Hoe dan ook: het verdiende allemaal niet de schoonheidsprijs.

Bas en Patrick

Alle hoop was gevestigd op Patrick en Bas, die samen een wereldvakantie hadden beleefd. Het leek dikke mik tussen de twee, en het duo leek absoluut kansrijk voor een geslaagd huwelijk.

Totdat… Patrick even nadacht over ‘verbeterpuntjes’ en Bas een lange mail stuurde met opbouwende kritiek (dacht hij). Bas was hier ab-so-luut niet van gediend, en kreeg het gevoel dat hij zomaar even werd afgebrand.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Het stak zó erg dat de breuk niet meer te lijmen was. Onverwacht, en erg jammer! Lijstjes - wetenschap: 3 - 0.

De cijfers

Ruim een miljoen mensen leefden gisteravond mee met de stellen, op RTL4. Reis Van Je Leven, waarin Johnny de Mol met ernstig zieke mensen en hun vrienden een laatste reis maken om het leven te vieren, zit in de lift. Na een aarzelend begin wisten ruim 800.000 kijkers het programma te vinden.

Peter van de Vorst vraagt nieuwe singles om zich op te geven voor Married At First Sight. Durf je het na het bloedbad van gisteren nog aan?

Bericht wordt geladen...

De hele aflevering van Married At First Sight is terug te zien op RTLXL.