Robert Ten Brink in pak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Ten Brink in pak

'Dr. Love' Robert ten Brink blijft bij RTL

|
|

Laatste update:

Robert ten Brink heeft zijn contract bij RTL opnieuw verlengd. De komende vier jaar mag de presentator weer voor de televisiezender te werk gaan en zijn vertrouwde programma's blijven presenteren.

Lekker druk

Zoals we niet anders gewend zijn blijft Robert het gezicht van All You Need Is Love en Love is in the Air. Tevens komt hij terug met Bankgiro Miljonairs (in zijn jongere jaren heette dit Weekend Miljonairs) én een nieuw programma: Schat, je kent me toch? Zijn agenda is dus alles behalve leeg, Robert gaat er dan ook vanuit dat hij bij RTL zijn carrière af zal sluiten. "Dat weet ik wel zeker. Waar ik nu zit, heb ik een soort aparte plek verworven met mijn programma's die ik doe."

Oud maar goud 

Om de verlenging van Robert's contract te vieren reisde medepresentator Peter van der Vorst (Ziet Sterren) speciaal af naar het café dat Dr. Love onlangs kocht in Amsterdam. Ook hij is erg blij dat Robert bij RTL blijft. Dat de presentator in kwestie al de 63 jaar aantikt zit Peter niet dwars. “Robert is echt zo’n enorme vakman. Er kijken nog heel veel mensen heel graag naar al zijn programma’s. Er is geen enkele reden om dan te zeggen: als je over de 60 bent is het klaar. Integendeel, wat mij betreft blijft hij tot zijn 80e als hij zo doorgaat.” 

Lees verder