Robert ten Brink blij: hij mag weer miljoenenshow presenteren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert ten Brink blij: hij mag weer miljoenenshow presenteren

Robert ten Brink blij: hij mag weer miljoenenshow presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Robert ten Brink, de man van Liga-reclames en All You Need Is Lof mag na elf jaar opnieuw de Nederlandse versie van Who Wants to Be a Millionaire presenteren voor RTL. Het programma gaat BankGiro Miljonairs heten, catchy.... en de eerste uitzending is zaterdag 25 mei. 

Lekker door met de geit

Robert ten Brink presenteerde de show al van 1999 tot 2008. Maar toen heette de show nog Lotto Weekend Miljonairs. Ja, de sponsors willen ook wat. In 2006 verhuisde Lotto Weekend Miljonairs van SBS6 naar RTL 4 en Robert ten Brink ging vrolijk mee. In 2011 was quiz nog te zien bij SBS6, maar toen deed Jeroen van der Boom de presentatie. Dit was maar een seizoen.

Van hetzelfde

De show en internationaal succesformule blijft gewoon hetzelfde. Om 1 miljoen euro te winnen moet een deelnemer vijftien meerkeuzevragen goed beantwoorden. De vragen beginnen bij 'welke drie kleuren heeft een stoplicht' en eindige bij 'hoe schrijf je Snickers in het Chinees'. De kandidaat heeft tijdens het spel recht op drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty (dan staan er nog maar 2 antwoordopties in plaats van 4) en bellen met een vriend. 

Robert in de wolken

Maar vandaag maakte RTL 4 dus bekend dat de quiz terugkomt op de beeldbuis. Robert ten Brink is blij en noemt de comeback 'een droom die uitkomt'. En daarmee is zijn week een stuk beter dan die van Piet Paulusma en Rob Geus, die allebei te horen kregen dat SBS (lees: John de Mol) ze niet meer wil.

Lees verder