mafs chantal henk married at first sight 2020 bruiloft huwelijk kus

Veronica Superguide logo
mafs chantal henk married at first sight 2020 bruiloft huwelijk kus

Liefde na Chantal? Henk uit Married at First Sight overladen met aanzoeken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Of het huwelijk tussen Chantal en Henk uit Married at First Sight (MAFS) uiteindelijk stand weet te houden, weten we nog niet zeker. Wat wel duidelijk is, is dat de eerste barstjes zich inmiddels al af beginnen te tekenen. En dat vinden veel vrouwen dusdanig zielig voor Henk dat hij inmiddels overladen wordt met aanzoeken!  

MAFS-kijkers geobsedeerd door Henk en Chantal

Henk en Chantal zijn natuurlijk het meest besproken stel van Married at First Sight (MAFS). Sterker nog: de twee zijn voor veel mensen een ware obsessie! Nu is de aandacht voor Chantal helaas niet altijd positief... Henk komt er echter veel beter van af. Hij laat Shownieuws namelijk weten inmiddels allemaal aanzoeken van vrijgezelle vrouwen te ontvangen! Dat vindt de MAFS-deelnemer echter niet per se vervelend: “Het streelt je ego ook een beetje.”

Eindigt MAFS met scheiding voor Henk en Chantal?

Of Henk al “ja” heeft gezegd tegen een van die vrijgezelle vrouwen is nog onduidelijk. Married at First Sight-kandidaten mogen namelijk niet verklappen of hun huwelijk stand heeft gehouden. Wat we wel weten, is dat Chantal al tijdens haar huwelijksreis meer oog voor haar telefoon lijkt te hebben dan voor (de onverstaanbare) Henk. Ook het feit dat 'Sjan' inmiddels al gespot is op Tinder doet natuurlijk vermoeden dat het MAFS-avontuur van Henk en Chantal uiteindelijk eindigt in een scheiding… Toch neemt Henk het nog wel even op voor Chantal: “Ik heb het best te doen met haar, want ik vind sommige reacties wel heel erg kort door de bocht en bot. Dat verdient ze niet.”

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder