Henk in Married At First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk in Married At First Sight op RTL 4

Ook Henk uit Married at First Sight zat al in een ander programma

|
|

Laatste update:

Momenteel ligt Married At First Sight-deelnemer Henk nogal in de clinch met zijn vrouw Chantal. Kijkers genieten week na week van het stroeve huwelijk tussen de twee, maar sommigen zagen de Brabantse trucker Henk - net als Chantal - al eens eerder voorbijkomen in een ander programma!

Het is geen geheim dat niet iedereen die meedoet aan RTL 4-hit Married At First Sight een tv-noob is. Zo dook oud-deelneemster Milly laatst op in een herhaling van First Dates en probeerde de veelbesproken Chantal van dit seizoen ook al eens een date te scoren bij barman Victor en maître Sergio. Beide pogingen mislukten en ook aan MAFS wisten de twee helaas geen liefde over te houden. Hetzelfde geldt voor Henk, zo blijkt.

Trucker Zoekt Vlam

Net als zijn MAFS-partner Chantal is ook Henk geen vreemde in medialand. Hij deed in 2019 mee aan het AD-programma Trucker Zoekt Vlam, gepresenteerd door Gwen van Poorten. Zie het als een soort Boer Zoekt Vrouw maar dan voor vrachtwagenchauffeurs. 

Dates

Henks dochter Deveney gaf hem op voor Trucker Zoekt Vlam. "Hij verdient het gewoon... de scheiding was niet makkelijk", vertelde ze in één van de afleveringen. Uiteindelijk ging de rasechte Brabo op date met Isabel, Nancy en Mendy. Henk koos voor die laatste, maar een vervolgdate met Mendy liep helaas op niets uit. Benieuwd? Je kunt de afleveringen hier terugkijken.

Ook Henk uit Married at First Sight zat al in een ander programma

Nieuwe liefde

Naar verluidt zit Henk momenteel wél op een heerlijke roze liefdeswolk. Hij zou een vriendin hebben gevonden en die was toevallig ook aanwezig op zijn huwelijk met Chantal!

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder