Chantal en Henk in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal en Henk in Married At First Sight

MAFS-Henk haalt uit naar Chantal na ’leugen’: ‘ze walst over me heen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wie dacht dat het eerder deze week al helemaal losging tussen het getrouwde stelletje Henk en Chantal in Married At First Sight, mag zijn borst alvast natmaken. Ook morgen breekt de spreekwoordelijke pleuris uit op huwelijksreis in Turkije.

Let op: spoilers voor Married at First Sigt volgen!

Shownieuws ging alvast via Videoland vooruitkijken en pikte de hoogtepunten van Chantal en Henk eruit. Nadat zij vorige week met een schokkende mededeling kwam (ze wilde eigenlijk helemaal niet trouwen) heeft Henk ook geen zin meer om zich in te houden. Werkelijk álle frustraties komen eruit bij het wetenschappelijk gematchte (ex?)koppeltje waar de tv-kijker zo van houdt. 

Bom

De spreekwoordelijke bom was eigenlijk al ontploft nadat Chantal met haar onthulling kwam, maar in de nieuwe aflevering gaan de twee grote smaakmakers van Married At First Sight weer voor een hoop tv-vuurwerk zorgen. De twee kibbelduifjes gaan zelfs video-bellen met één van de experts! Even heerlijk alle ergernissen en frustraties eruit gooien! Voordat we verdergaan is het wel goed om te vermelden dat Henk waarschijnlijk 'in het echt' al een nieuw liefje heeft gevonden. En ook Chantal is weer op de datingmarkt te vinden.

MAFS-Henk haalt uit naar Chantal na ’leugen’: ‘ze walst over me heen’

'Leugen'

"Wat mij betreft is het gewoon geen match op geen enkel vlak. Er zijn wel daadwerkelijk heel veel raakvlakken", begint Chantal. Henk mag vervolgens ook zijn zegje doen en dan gaat het al snel van kwaad tot erger. "Ik kan me nu heel stoer voor gaan doen, maar over een maand walst ze zo over mij heen." Dit schiet totaal in het verkeerde keelgat bij zijn nu-nog vrouw.  Ze zou naar eigen zeggen nóóit over iemand heen walsen...

Poedelen

Chantal begint op te sommen dat ze graag met Henk los was gegaan. In de zee dollen, springen en gek doen. Maar het bleef bij een beetje 'poedelen'. Dikke onzin, reageert Henk. Dit is een leugen! "Het is zo raar. Je zit nu een verhaal te vertellen, maar het liefst lig je op je bed te zonnen en zo weinig mogelijk activiteiten te doen. En nu zit je hier iets heel anders te vertellen. En dat vind ik heel erg vreemd."

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder