Sanne en Thierry in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sanne en Thierry in Married At First Sight

Iedereen gescheiden: ook huwelijk MAFS-Thierry en Sanne gestrand…

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Cupido is op oorlogspad. Eerder vandaag kregen we namelijk te horen dat Married At First Sight-koppel Ferry en José is gescheiden (al gaan ze nu wel daten) en nu komt er wéér verschrikkelijk verdrietig nieuws. Ook Thierry en Sanne doen hun trouwringen af.

De allerlaatste aflevering van MAFS, die gisteren op RTL 4 kwam, gaf ons nog een beetje hoop. Ferry en José en Thierry en Sanne bleven getrouwd! Eén dag na de uitzending staat de teller qua geslaagde huwelijken alweer op 0. Nee, wij huilen niet, jij huilt!

Over en uit

Sanne onthult op haar instagram-pagina dat het sprookjeshuwelijk is gestrand. Toch wel opmerkelijk. Zeker vergeleken met de andere koppeltjes ging het bij Thierry en Sanne juist erg goed, met uitzondering van het ijsjes-incident op huwelijksreis (maar dat zijn wel allang weer vergeten). "Helaas heeft Cupido nét mis geschoten en is de vonk niet overgeslagen", vertelt 'de bruid' in een filmpje voor RTL Boulevard. Ook Thierry reageert. Hij denkt dat ze achteraf gezien toch te veel van elkaar verschillen. Ze gaan niet net als Ferry en José scheiden, maar toch door 'daten' zonder huwelijksdruk. Nee - het is echt over.

Avontuur

Toch kijkt Sanne terug op een positieve periode. Gelukkig maar! "Wat een avontuur en wat een experiment", blikt ze terug op insta. "Ook de leuke en lieve vriendschappen die tijdens dit programma zijn ontstaan zijn me heel veel waard. En natuurlijk de lieve mensen die dit programma tot zoiets moois hebben gebracht... Wat een toppers. Het was een avontuur om nooit te vergeten!" Als Ferry en José nu óók nog 'mislukken', gaan we voor altijd huilen in een hoekje...

Iedereen gescheiden: ook huwelijk MAFS-Thierry en Sanne gestrand…

Lees verder