Sanne en Thierry in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Sanne en Thierry in Married At First Sight

Married at First Sight-Sanne is zwanger!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Married at First Sight-deelneemster Sanne en haar nieuwe liefde laten er geen gras over groeien: er is een baby'tje op komst!

"Wij kunnen niet wachten tot 9 februari", schrijft ze bij een foto op Instagram. Hierop zien we Sanne en haar vriendje omringd met ballonnen en een echo-foto van de baby.

Zwanger

We weten nog steeds niet hoe de mysterieuze nieuwe liefde van Sanne heet, dat houdt ze lekker privé. Groot gelijk natuurlijk! Sanne is de tweede deelnemer uit het afgelopen MAFS-seizoen die nu een baby'tje verwacht. Eerder maakte Robin, die net als Sanne na het programma wel zijn droommatch vond, bekend dat hij vader wordt.

Sanne en Thierry

Tussen Sanne en haar wetenschappelijk droommatch Thierry werd het niks. Maar dat konden we in het programma zelf niet zien. Aan het einde leken zij er namelijk nog samen vandoor te gaan, maar direct na de uitzending haalde Thierry uit naar Sanne. Volgens hem werd zij 'een heel ander' persoon toen de camera's niet meer draaiden. Hoe het nu met Thierry gaat, vraag je? Of hij net als Sanne een nieuwe liefde vond? Nou, jawel, maar ook die relatie is inmiddels op de klippen gelopen.

Lees verder