Robin en Kimberly in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin en Kimberly in Married At First Sight

Married At First Sight: Robin wordt vader

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Married At First Sight-kijkers dachten dat Robin een gevalletje ‘forever alone’ was, maar ze krijgen ongelijk. De racefietsfanaat heeft niet alleen een nieuwe vriendin; ze is ook nog eens in verwachting!

Robin werd massaal afgefakkeld na zijn deelname aan Married At First Sight. Bruid Kimberly zat overduidelijk ergens mee in haar maag, maar het werd uiteindelijk niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Toen Robin zich tijdens de evaluatie gedroeg als een botte hork, werd hij in één klap de minst populaire deelnemer aan de show. Tegenwoordig gaat het weer beter met 'm!

Op Instagram plaatst de MAFS-bruidegom een foto van een echo, met daarbij #prouddadtobe en #sept2020. Daarmee is meteen duidelijk wat de ‘september 2020’-aankondiging inhield, die tevoorschijn kwam bij de post waarin Robin aankondigde een nieuwe vriendin te hebben.

Married At First Sight: Robin wordt vader

Via een omweg vond Robin dus toch de liefde na Married At First Sight. Net als Henk overigens, wiens huwelijk met Chantal niet van een leien dakje liep. Chantal zelf werd door MAFS een soort cultfiguur, en werd zelfs gepersifleerd bij de TV Kantine. Daarin vertelde ze ook nog even dat alle kritiek haar niet echt raakte, en ze zelfs heel veel moest lachen… om de profielen van de mensen die commentaar op haar hadden.

Married At First Sight

In Married At First Sight koppelen wetenschappelijk experts mensen aan elkaar die meteen moeten trouwen. Na een korte periode beslissen ze of ze bij elkaar blijven of toch liever scheiden. Dit seizoen was de score niet echt goed… Alle deelnemers besloten uiteindelijk te scheiden, hoewel Ferry en José inmiddels weer aan het daten zijn.

Lees verder